Reacties

Bij wie vind je rust + Huisvlijt linkparty reminder — 10 reacties

  1. Ik heb een heel druk leven, veel zorgtaken en ook al heel veel jaren. Ik heb 1 dag in de week "vrij", dan hobby ik graag, bijv. diamond painting. Dan zit ik in mijn eigen ruimte, lekker met een luisterboek of een podcast op, en dan heerlijk hobbyen. Of foto's ordenen van vele jaren terug. Heerlijk ontspannend om te doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder