Reacties

Liever koken of eten bestellen + Huisvlijt Linkparty reminder — 14 reacties

 1. Het platteland is van oudsher zelfvoorzienend. Om je daar dan als horecaondernemer te vestigen is niet verstandig. In het gunstigste geval was er, ooit in de tijd, een klein winkeltje waar ze Koloniale producten zoals koffie en specerijen verkochten.

 2. Wij laten wel eens friet met snacks thuis bezorgen, want we willen geen frituurpan en friet uit de oven vinden we niet lekker.
  Laatst vroeg iemand nog of ik in Rotterdam woonde, omdat we hier op bijna elke hoek van de straat of een afhaal hebben of een kapper :D

  Het lijkt me best lastig als je zover weg woont van alle bezorgservices, maar aan de andere kant is het wel heel goed voor de lijn en je portemonnee ;)

  Dank je wel, voor de wekelijkse linkparty :)

 3. Een heel enkele keer was/is het frites,pizza of nassi. Maar toen ik nog werkte,maakte ik liever een bord havermout met wat fruit,als ik echt laat thuis was.

 4. Zelf koken is zeker niet m'n hobby, maar bestellen vind ik toch ook gedoe. Ik blijf dus bij de tactiek 's morgens koken en 's avonds alleen nog opwarmen. Is het 's avonds toch lekker simpel.

 5. Ik heb nog nooit eten laten bezorgen. Haal het gewoon zelf op. Binnen 1 kilometer kan ik terecht bij Pizzeria's (ook Turks), Indonees, Vietnamees, Chinees, Turks, Thai, Saladebars en gewone snackbars, slagers en een visboer die ook aan volledige maaltijden met groente doen. Gisteren en vandaag Vietnamees met bami, kip en groente. Zelf voeg ik er nog een paprika, ui en wat andere groente aan toe en kan dan 2 dagen eten voor 6 euro en 1,5 euro aan extra groente. Maar ik maak ook net zo makkelijk zelf iets klaar. Ik bak hoofdzakelijk roer en dat is in 10 minuten klaar. Over 1km lopen doe ik ook 10 minuten en moet dan nog terug. Afhalen doe ik dan ook meer voor de lekkere trek. Overigens ga ik er niet speciaal op uit voor eten. Ik loop een rondje en neem op de terugweg dan iets mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>