Reacties

King Louie jurkjes: 5 goedkope alternatieven — 25 reacties

 1. Als je toevallig op maandagochtend eens in Amsterdam bent dan is er op de Noordermarkt een kraam met overschotten van King Louie voor niet veel. Moet er natuurlijk wel net wat tussen zitten en in de goede maat ;-) Ik denk trouwens dat de markt sowieso ook een alternatief kan zijn en dan betaal je meestal toch een fractie van wat je in de winkel moet betalen (ik ben dol op markten ;-)). Oh ja en 2ehands kledingwinkels, bron van plezier vind ik dat!

  • Deze tip wilde ik ook al geven. Het gaat om de kraam van Exota zelf, de leverancier van King Louie jurkjes. Het gaat hier om hun afvoerputje. Oudere modellen, monstercollecties en soms retouren waar wat mee is.
   De jurkjes kosten doorgaans €25,- en momenteel hebben ze ook monstercollectie van de huidige collectie voor €30,-.
   Maandagmorgen en op zaterdag op de Noordermarkt in Amsterdam.

 2. je eerdere blog over het jurkje van Kate M., dat blauwe, het heeft een hoog KL gehalte. Lees ook eens bij Yarn Crawl, zij naait vaak dit soort modellen.

 3. Ik zou je aanraden eens te kijken bij Lien en Giel. Overheerlijke en duurzaam geproduceerde mooie jurkjes in fijne biokatoen en A-lijn. Ze kosten nieuw €50, dus da’s al een stuk meer te doen, en zijn regelmatig in de aanbieding, tot 40 of zelfs 50% aan het einde van het seizoen. Ze blijven trouwens mooier dan Tante Betsy, vind ik.
  Ik heb geen aandelen maar ben wel fan ;-)

 4. Dat rode jurkje met witte stippen heb ik ook. Net als de blauwe versie;). Voor mij zijn de 'echte' jurken ook veel te duur, maar bij Bon Prix kan ik gelukkig vaak leuke alternatieven vinden. Tante Betsy is zo'n webshop waar ik uren in zit te speuren en dan al het leuks naar mijn zusje stuur, maar ja, veel te duur... Als ik toch zelf kleding zou kunnen maken hè. Ik zou het wel weten;).

 5. Ik kan niet in iemands portemonnee kijken. Vier jaar geleden een jurk van King Louie gekocht voor de nieuwprijs. Inmiddels 4 zomers gedragen en de kwaliteit blijft mooi, zo ook een zwart rokje. en vestje. In verhouding vind ik de prijs dan best meevallen.

 6. Ben dol op jurken en dan vooral de maxi jurken! Zag laatst een mooie van King Louie en kostte iets van 109,-. Kreeg m maar niet uit m'n hoofd en ik dus een week later weer terug. Was mijn maat weg! Zo'n spijt van....

 7. Ik heb er nog eentje die echt een collecters item blijkt te zijn! Die met pauwen. Mouwloos met van die dunne bandjes. Fantastisch. Die is er tijdens de uitzoeksessie van mijn kledingkast niet uitgegaan. Erg blij mee. Ze zijn inderdaad wel erg duur. Bij Vinted slaag ik heel goed met merken als Nikki en Catwalk Junkie. Ik kan mij niet voorstellen dat je ze daar niet goedkoper vindt? Heb je al eens in Facebook-groepen gekeken? Voor Amsterdam en Utrecht heb je 'Yard Sale'-groepen waar je ook echt heel goedkoop aan mooie items kunt komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder