Reacties

Groene kneusjes box: geef plantjes een 2e kans! — 21 reacties

  1. Heel weinig geld is dit. Je hebt prachtig planten uit de box. Niet duur zeg. Nu staat vast gezellig in huis. Wij hebben geen planten in huis. Saai.... Wel op de balkon. Ook plante laten komen in doos. Heel makkelijk. Het waren Japanse esdoorn. Verschillende kleuren.

  2. Wat een leuk initiatief, om zo een positieve draai te geven aan een negatief gevolg van Corona. Dochter en ik houden ons strikt aan de maatregelen, en bezoeken daarom geen tuincentrum, al zouden we heel graag zowel in de tuin als binnen wat planten erbij kopen. Online planten bestellen, ik had er zo mijn bedenkingen bij, maar dit vind ik zo'n mooi initiatief dat ik direct een box besteld heb. Benieuwd wat er in zal zitten!

  3. Ik heb pasgeleden meer plantjes voor minder geld gekocht. Ik denk dat dit soort opties er ook voor zorgen dat mensen met spul blijven zitten wat niet bij ze past. Ik vraag me af of ze niet beter in de tuinwinkels een hoekje met dit soort spul kunnen maken. Ik hou niet van tuinieren maar als ik daar iets met een dingetje voor weinig geld kan kopen, dan vel ik me ook minder bezwaard als het niet lukt.

  4. Ik heb ze! Nu een maand ongeveer. 10 prachtige planten zijn t en t staat zo gezellig! Ik ben er echt heel blij mee en ik vond het ook een prima prijs.

  5. Bijna ben ik ook overstag gegaan, een paar weken geleden. Gewoon omdat ik het zo heel erg leuk vind, dit idee. Maar jou, ik houd niet-kneusjes al niet in leven, dus ik wilde het de kneusjes niet aandoen...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder