Groene kneusjes box: geef plantjes een 2e kans!

groene kneusjes box

Ook kneusjes verdienen een kans! Daarom is er de groene kneusjes box.

Zoals planten met een schoonheidsfoutje die wat extra liefde nodig hebben.

Om deze plantjes niet te verspillen, verpakken ze deze groene kneusjes bij Plantje.nl in een speciale Groene Kneusjes box. Een box gevuld met een verrassing aan plantjes, die jij een tweede kans kunt geven. En dat natuurlijk tegen een zacht prijsje.

Waarom zijn het kneusjes in die groene kneusjes box?

Wat is er dan aan de hand met deze plantjes, dat ze kneusjes genoemd worden? Nou, dat kan het volgende zijn:

 • Een schoonheidsfoutje
 • Minder goede kwaliteit
 • Oud

Maar verder is er weinig tot niks mis mee. Ze kunnen nog best weer gaan bloeien, en ze zorgen nog steeds voor zuurstof. Op Plantje.nl schrijven ze:

‘Voor de minder perfecte Kneusjes geldt: wat extra water, een nieuw potje of een goede standplaats kan al een wereld van verschil maken. Ga jij de uitdaging aan?’

Hieronder een voorbeeld van wat je kunt verwachten bij deze groene kneusjes:

groene kneusjes box

Praktische informatie

Een groene kneusjes box kost 19,95 bij plantje.nl. Er zitten zo’n 8 tot 12 planten in een groene kneusjes boxbox. De potmaten variëren van ongeveer 5 cm in diameter tot maximaal 17 cm in diameter.

Zie ook mijn post over kamerplanten kiezen.

Similar Posts

21 Comments

 1. Heel weinig geld is dit. Je hebt prachtig planten uit de box. Niet duur zeg. Nu staat vast gezellig in huis. Wij hebben geen planten in huis. Saai…. Wel op de balkon. Ook plante laten komen in doos. Heel makkelijk. Het waren Japanse esdoorn. Verschillende kleuren.

 2. De log doet me eerder aan mijn moeder denken, die wist van elk plantje wat was gekneusd weer wat moois te maken. Hans

 3. Wat een leuk initiatief, om zo een positieve draai te geven aan een negatief gevolg van Corona. Dochter en ik houden ons strikt aan de maatregelen, en bezoeken daarom geen tuincentrum, al zouden we heel graag zowel in de tuin als binnen wat planten erbij kopen. Online planten bestellen, ik had er zo mijn bedenkingen bij, maar dit vind ik zo’n mooi initiatief dat ik direct een box besteld heb. Benieuwd wat er in zal zitten!

 4. Ja heel tof. Ik heb ze nu een maand staan, ben er nog steeds heel blij mee. Eén plant die dubbel was kado gegeven.

 5. Ik heb pasgeleden meer plantjes voor minder geld gekocht. Ik denk dat dit soort opties er ook voor zorgen dat mensen met spul blijven zitten wat niet bij ze past. Ik vraag me af of ze niet beter in de tuinwinkels een hoekje met dit soort spul kunnen maken. Ik hou niet van tuinieren maar als ik daar iets met een dingetje voor weinig geld kan kopen, dan vel ik me ook minder bezwaard als het niet lukt.

 6. Ik heb ze! Nu een maand ongeveer. 10 prachtige planten zijn t en t staat zo gezellig! Ik ben er echt heel blij mee en ik vond het ook een prima prijs.

 7. We hebben hier enorm veel kamerplanten en meer zou niet goed zijn. Buiten komt ook vanalles aanwaaien. Ik vind het idee overigens wel top.

 8. Bijna ben ik ook overstag gegaan, een paar weken geleden. Gewoon omdat ik het zo heel erg leuk vind, dit idee. Maar jou, ik houd niet-kneusjes al niet in leven, dus ik wilde het de kneusjes niet aandoen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.