Reacties

Tea topic: wat vind jij het leukste item in je huis? — 17 reacties

 1. Ehm, ik heb er ook diverse!

  Mijn mooie houten kastje van mijn opa en oma, waar mijn oma haar kammetjes en borstels in bewaarde. Staat nu midden in mijn kamer.

  Mijn prachtige Artifort- bank van Marktplaats, die geheel gerestaureerd is en opnieuw bekleed en zó heerlijk zit! Voor dat geld koop je nooooit zo'n bank!

  De erfenissen van mijn familie, zilver, waarbij het porseleinen Mariabeeldje.

  Enne..... mijn bed niet te vergeten! Oh, ik ben elke avond zo blij ermee!

  En tja, toch mijn gerenoveerde badkamer die is nu zo fijn en licht!

  P.s.
  Ik dacht bij jou gelijk aan je "Lucy"-kastje, maar dat is goedbedoeld hoor. Fijn dat je een maansteen hebt aan een armbandje!

  • Wat bijzonder dat kastje van je opa en oma en Pakketje! En naar die Artifort bank ben ik ook benieuwd nu. Kan ik die googelen? Is hij uit een bepaald jaar?

 2. Duidelijk m'n laptop. Ik kijk daar dagelijks spotprenten en cabaretachtige dingen op. Het is tevens m'n TV, maar dan zonder reclame en kan van alles kijken op een moment dat het mij schikt. Gebruik 'm dus ook om op dit blogbericht te reageren. Leuker kan toch niet? ;-)

 3. Jij hebt een bibliotheektrap! Een grote droom van mij voor als ik ooit groter woon;). Mijn favoriete item in huis zou ik eigenlijk niet weten. Ik denk dat ik dan toch ga voor mijn roze eettafelstoelen.

 4. Poeh zeg! Goeie vraag.
  We hebben een bijzondere lamp boven de keukentafel, dat is wel een van mijn favoriete items in huis. Kan er nog tientallen noemen, maar die lamp geeft een leuk effect als ie aan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder