Reacties

Mijn mooie roze koffiezetapparaat : ) — 45 reacties

 1. Haha, dus dankzij ons heb je nu je mooie koffiezetapparaat :-)
  Proficiat en veel plezier ervan.
  Zelf ben ik nogal gehecht aan de stofzuiger, borsteltje erop en ik stof er alles ook nog eens mee af.
  Met m'n keukenmachine heb ik minder, ik snap er niet zo veel van.

  • Grappig dat jij juist dol bent op je stofzuiger Gerda. Ik vind de onze echt een kreng van de bovenste plank. Maar mijn kruimeldief vind ik dan weer fantastisch.

   Een keukenmachine lijkt me erg handig, maar net als jij snap ik ze niet zo goed.

  • Dank je Carolien! Ik zit er echt van te genieten!

   Dankzij mijn kruimeldief gebruik ik mijn stofzuiger niet elke dag. Ik veeg met een bezem, en zuig het dan op met de kruimeldief : )

 2. Jaa, hij is gaaf! Ik kan me voorstellen dat je helemaal verliefd op je nieuwe koffiezetapparaat bent. Dat zou ik wel zijn namelijk als ik er zo'n één had. De twee meest gehate huishoudelijke apparaten zijn voor mij het strijkijzer en de stofzuiger. Allebei! Niks aan! Maar wel handig ;-)

 3. Het is een beauty! Ze gaan zo lang mee en zetten heerlijke hete koffie <3
  Ik ben ook verliefd op mijn paarse Bodum sinaasappelpers en broodrooster. Mijn aversie hebben ingewikkelde apparaten en stofzuigers.

  • Fijn om te horen dat dit type apparaat lang mee gaat Ageeth!

   Wat is er zo fijn aan de Bodum sinaasappelpers? De kleur paars vind ik in ieder geval al leuk.

   Ik heb een stom broodrooster vind ik. Bijna alle brood komt er zwart weer uit.

  • Het is meer dat ik een paar jaar geleden besloten heb dat de spullen die ik vaak gebruik en/of die ik vaak zie, mooi moeten zijn. Zalf voor de ogen zeg maar ;-) En dan neem ik eventuele gebruiksongemakjes zelfs voor lief.

 4. Wat leuk om te zien dat je dat mooie roze koffiezetapparaat nu toch gezellig op je aanrecht hebt staan! Het is een snoepje om te zien en ik ben helemaal weg van die kleur.

  Mijn favoriete apparaat zijn toch wel mijn koffiezetapparaat en mijn wasmachine.
  Mijn gehate apparaat is de stofzuiger omdat dat eigenlijk te zwaar voor me is en ik het altijd aan een ander in huis moet vragen.

  • Bedankt Godelieve! Mooi is tie hè?! Ik geniet er echt van dat hij daar staat.

   Mijn wasmachine doet me eigenlijk weinig. Ik heb er geen hekel aan, maar ik ik voel er ook geen genegenheid voor. Wel voor mijn afwasmachine. Die zou ik niet willen missen.

 5. Hij is erg mooi! Ik heb een roze mixer, maar die staat wel in de kast. Een kruimeldief heb ik niet, dat vond ik maar een onding. En mijn keramische kookplaat is het fijnste wat ik heb. :D

  • Grappig die verschillen : )))

   Een roze mixer klinkt prachtig. Eigenlijk zou je dan een glazen kast moeten hebben of zo. Dan is hij netjes opgeborgen maar toch nog zichtbaar.

 6. Super! Je straalt helemaal... en je kijkt alsof je zeggen wil; die is van mij!!!
  Mijn meest gehate apparaat is het strijkijzer. Een favoriet apparaat weet ik eigenlijk niet... ik hou nu eenmaal niet zo van huishouden...

 7. Wat is dit een schattig en gelukkig verhaal. Ik kan via mijn computer merken hoe dol je ben op die apparaten. Wat fijn voor je. Maar mijn favoriet is water koken in de koude periode, omdat ik drink altijd warm water.

 8. Leuke foto!

  Mijn meest gehate is absoluut en met stip de stofzuiger. Een mooie Dyson maar oh wat maakt 'ie herrie en wat háát ik stofzuigen!

  We zijn verder niet zo van de apparaten, maar de oven vind ik wel heeeel fijn.
  Heel graag zou ik ooit zo'n keukenmachine hebben, zo'n echte in roze of amandelkleur. Maar die zijn echt bizar duur dus of dat ooit gebeurt...

 9. Hij is toch wel heel erg leuk, je roze koffiezet apparaat. Daar word je toch vrolijk van!

  Ik ben dol op mijn staafmixer. Dat ding heeft al zoveel gemaakt en is al 6 jaar oud.

  Ik ben ook dol op ons Lean mean fat reducing grilling machine. Oftewel ons grilapparaat/tostimaker die we in Amerika voor 1,50 dollar bij de kringloop hebben gekocht. Hij is meeverhuisd naar Nederland en we gebruiken hem nog wekelijks om tosti's en vlees mee te maken.

  • Wat een kleurrijke en veelbelovende naam: Lean mean fat reducing grilling machine! Geweldig. En helemaal als je die voor maar 1,50 hebt kunnen kopen. Heerlijk. Ik houd van zulke prijzen.

  • Ja een heel veelbelovende naam. En het klopt wel want je hebt geen olie of boter nodig en hij grilt alles.

   Het is echt zo'n tel-sell ding. Ik zie al helemaal voor me hoe die machine werd aangeprezen door van die vrouwtjes die er alles mee kunnen maken. FANTASTIC!

 10. Ik *hartje* mijn wasmachine.... Niet dat ie nou zo veel beter is dan andermans wasmachine, maar gewoon, omdat hij zo fijn mijn vieze was in een handpomdraai lekker schoon maakt! Kan neit zonder...

 11. Dat koffiezetapparaat doet me denken aan vroeger, zoiets had mijn moeder vroeger ook maar dan niet in zo'n kekke kleur!! Wat ik het meest haat? Is toch wel strijken, maar ben wel blij dat er zo'n apparaat is want hoe moet het anders????

 12. Leuk hoor, veel plezier ermee Nicole!

  Mijn favoriet is wel de wasmachine. En de minst favoriete is het strijkijzer.
  Die laatste gebruik ik dus ook bijna nooit.

 13. Mooie koffiezet, daar ga je veel plezier in hebben. Soms mag je ook iets voor je zelf kopen. :)
  Ik haat eerder poetsen dan stofzuigen. Stofzuigen is nog snel gedaan, vooral boven we hebben namelijk matten. Maar het kuisen duurt mij te lang. :)

 14. Haha hij is echt super! Een koffiezetapparaat staat met stip op 1 apparaten die ik nodig heb! Sinds de verhuizing heb ik geen koffieapparaat meer en ik mis het ontzettend! Ik heb niet veel apparaten in huis maar ik denk dat mijn favo. de stofzuiger is (in tegenstelling tot jou :)) en meest gehate...eh...een strijkijzer...maar die heb ik dan ook niet meer :)

 15. cool zeg!! Hier wordt vaak de roze kleur gebruikt voor support voor breast cancer.
  Ik ben gek op rood in de keuken. Wat ik daarin heb? hahaha weinig tot niets. Maar als ik nu wat nieuws nodg heb ga ik echt voor rood. Wilde graag een rood koffiezetapp. hebben,maar die was er helaas niet hier.
  Koffiezet apparaat is mijn nr 1 en mijn kitchen aid mixer. en dan mijn oven.
  Groet, Wilma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>