Reacties

Inductie beschermer nodig? 6 x Ja — 12 reacties

  1. Ik heb ook een inductie beschermer op ons fornuis liggen. Naast dat het er mooi uitziet, geeft het je in principe ook een groter werkblad. Bij het koken leggen we de mat even op de tafel.

  2. Ook ik heb een inductiebeschermer, de zonnebloemen van Van Gogh.
    Om de kookplaat te beschermen en om het werkblad te vergroten.
    Ligt op tafel als ik kook.

  3. Ik heb 2 glazen beschermplaten op mijn inductiekookplaat. Op allebei de platen staat zo`n schattige afbeelding van Hummel. Als ik kook haal ik ze er af en zet ze rechtop en als ik niet kook liggen ze er altijd op. Met bv een verjaardag is het een verlenging van mijn aanrecht, heel handig. Doordat de platen er elke dag af moeten met koken kan het geen verzamelplaats van allerlei spulletjes worden!

  4. Kun je niet een grote houten plank op de inductieplaat leggen? Op het internet zie je dit ook wel eens. Ik heb zo’n grote plank om deeg te kneden en om de pasta machine aan vast te zetten, maar ik durf die plank niet zomaar op de inductieplaat te leggen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder