Reacties

Insectenhotel: maak jij 1 van deze 11 fouten? — 23 reacties

 1. Ja.. natuurlijk heb ik een insectenhotel, ik denk dit jaar voor het laatst en dat er dan een nieuwe moet komen. Maar vorig jaar was hij volgeboekt, dus dat was wel prettig. Laten we insecten helpen en overal hotels en bloemen er voor neerzetten.

  Love As always
  Dimario

 2. Mijn huis is een insectenhotel ;-) Op mijn slaapkamer wonen een heleboel lieveheersbeestjes, en ze komen soms zelfs in mijn bed! Buiten hangt ook een klein insectenhotelletje, maar daar heb ik nog nooit iemand gezien.

 3. Nooit bij stil gestaan dat er zo veel bij een insecten hotel komt kijken. Ik dacht altijd dat het gewoon een paar gaten in een stuk houten waren. Weer wat geleerd

 4. Ik wil zó graag een insektenhotel kopen, al een paar jaar. Maar mijn man is een beetje bezorgd dat er ook spinnen in gaan zitten (daar is hij bang voor en ik ook eigenlijk wel). Het lijkt me zo leuk om de hommels een beetje te helpen. Zie zijn zo zachtaardig.

  Ik heb trouwens ooit van een goede vriend gehoord dat insekten echt mega belangrijk zijn, zo belangrijk zelfs, dat als ze in één dag allemaal weggevaagd zouden worden, de wereld niet lang zou bestaan!

 5. Zelf heb ik helemaal niks met insecten, maar mijn moeder heeft twee van dit soort huisjes in haar tuin hangen, dus ik zal haar de link van jouw artikel even mailen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>