Reacties

Het antwoord op het raadsel van gisteren : ) — 15 reacties

 1. Niet te geloven hoe simpel!
  Je kunt natuurlijk ook gewoon een lapje stof nemen!
  Wat kost het origineel van Moleskine?
  Dank je wel voor het patroon en de tip!
  Fijne dag!

  • Nou, dat is dus best erg... Ik betaalde maar liefst 26,22 voor mijn Moleskine cover. De prijs is 13,21 maar de verzendkosten zijn zo hoog. Ik heb dan ook lang geaarzeld, voordat ik hem kocht. Het is veel geld voor een simpel ding.

 2. Ik heb ook een Moleskine, en ik zou zelf wel zo'n omslag kunnen maken. Maar hou het liever bij de originele kleur. Wel handig zo'n gekleurde cover, heb je ieder jaar een andere agenda.
  Ik snap dat je blij bent met je cover met bloemetjes en ben benieuwd hoe deze volgend jaar in de praktijk bevalt.

  • Ik heb iets van 7 gebruikte zwarte Moleskines liggen, en weet nooit welke ook weer welk jaar is. Ik heb er nu wel het jaartal opgeschreven, maar toch. Dit maakt ze wat handiger te identificeren.

 3. Leuke cover en met jouw voorliefde voor bloemetjes kan ik me indenken dat dit helemaal bij je past! Wel een beetje duur, maar je hebt er een heel jaar dagelijks plezier van en de prijs per dag valt dan weer heel erg mee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder