Reacties

Karen wil graag de manager spreken! — 10 reacties

 1. Ik ken wel iemand die Karen heet 🙈
  Dat lijkt me eigenlijk niet zo grappig, als je naam een synoniem wordt voor zoiets. Net als vroeger “Anita”!

 2. Karen.. is een onopgevoede trut die altijd haar zin wil, niet wil opdraaien voor de gevolgen van haar acties, overal recht op heeft en geen enkele regel is op haar van toepassing. Karen gebruikt geweld om haar zin te krijgen, Karen steelt, liegt, bedriegt, dreigt en dreinst. Karen eist geld terug van een bewolkte dag op zonvakantie, Karen koopt een goedkoop kaartje voor achterin de zaal en gaat zich op de voorste rij staan misdragen, Karen stapt zonder kaartje in de trein en begint een gevecht met de conducteur als die het zwartrijden noemt.
  Karen parkeert op de gehandicaptenparkeerplaats omdat het dichterbij is. En ze klaagt de politieagent die haar daarvoor een boete geeft aan.
  Haar man schaamt zich dood maar heeft niks te vertellen thuis. Dochter en zoon zijn de meest vervelend le, verwende, onopgevoede kinderen in de stad.

 3. Nee, ik ken veel assertieve vrouwen, die voor zichzelf op durven komen en zich bemoeien met onrechtvaardigheden of onfatsoen (mensen bij de slager die voor een kind gaan staan ‘nee, ikben aan de beurt’, die de buschauffeur erop attent maken dat de oudere dame nog in het middenpad loopt) etc.
  Die voor hetzelfde werk, dezelfde opleiding hetzelfde salaris willen als hun mannelijke collega.

  Sommigen hebben lang grijs haar, sommigen hebben een kort kapsel en ze heten : Sonja, Anne, Marit en Karin!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>