Tea Topic: Wat is jouw favoriete sprookje?

tea topic

Het Tea Topic van vandaag is de vraag:

‘Wat is jouw favoriete sprookje?’

Ik heb er even over nagedacht en ik kom uit op Doornroosje!

En dit is waarom.

Wat is jouw favoriete sprookje?

Doornroosje is mijn favoriete sprookje omdat ze gewoon kon gaan slapen, en iemand anders zorgde ervoor dat het allemaal goed kwam. Ze werd wakker gekust door de prins, en vervolgens leefde ze nog lang en gelukkig.

Zonder enigerlei inspanning van haar kant.

via GIPHY

Noem me lui, noem me gemakzuchtig, maar dat lijkt me wel wat.

Huisvlijt Linkparty Reminder

Heb je al meegedaan aan de Huisvlijt linkparty? Het kan nog tot en met zaterdag. Op zondag start er een nieuwe. Hieronder kun je jouw blogpost delen en leuke nieuwe blogs ontdekken.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Wat is jouw favoriete sprookje?

Similar Posts

10 Comments

  1. De meeste sprookje zou ik eens moeten opnieuw lezen. Het is te lang geleden zodat ik geen een als leukste kan kiezen. Wie weet Roodkapje en de wolf ?

  2. Wat een leuke vraag! Ik heb er twee: de prinses op de erwt en het meisje met de zwavelstokjes. Ik bleef die twee lezen toen ik kind was. Ik had een dik boek met allerlei sprookjes van Hans Christian Andersen en hele mooie illustraties, dat was echt mijn favoriet jarenlang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.