Reacties

Tea Topic: Wat is jouw favoriete sprookje? — 10 reacties

  1. Wat een leuke vraag! Ik heb er twee: de prinses op de erwt en het meisje met de zwavelstokjes. Ik bleef die twee lezen toen ik kind was. Ik had een dik boek met allerlei sprookjes van Hans Christian Andersen en hele mooie illustraties, dat was echt mijn favoriet jarenlang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder