Reacties

Streamingdiensten: een handig overzicht van het aanbod — 21 reacties

 1. Wij hebben hier een netflix, maar erg veel gebruik wordt er niet van gemaakt. Maar volgens mij houden we hem nog wel voorlopig. Het kan sowieso makkelijk zijn in de winter en nu met corona als je nergens heen kunt.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Ik lift mee met Netflix, dus 0 euro. Momenteel omdat ik een serie wilde afkijken zit ik in een proef van Videoland.nl voor het eerst, serie is af, tm 31 okt, en dan is het wel weer klaar denk ik... hahaha De serie was namelijk gewoon op tv, maar seizoen 3 laat nu op zich wachten natuurlijk. Verder gaat het nog niet, maar ik weet gewoon dat het ook weer vervolg krijgt, dus dat zie ik dan wel weer.

  Weten dat er ergens een serie is die ik graag wil zien, is niet een reden om het aan te zetten voor mij, het is dan ook echt uitzonderlijk dat ik dit gedaan heb in het nu. Ook op de gewone tv zijn nog altijd goede series te zien die je dan vooruit kunt kijken, maar niet helemaal, kortom waarom zou je dat dan doen, zo denken wij.

  Oh, en ik had een hoop films van tv opgenomen, die blijken gewoon op Netflix te staan, dus die staan nu daar in de lijst. We hebben er al een paar gezien ook weer.

  X

 3. Heel herkenbaar, dat je voor een bepaalde serie soms toch ineens weer een abonnement aanschaft. Ik heb met mezelf de afspraak dat ik dat niet doe, hoe graag ik iets ook wil zien. Bij mij blijft het dus heel bescheiden bij NLZIET.

 4. Ik kijk sinds 2005 on-demand, dwz eerst uitzending gemist, wat tegenwoordig NPOstart is, maar ook ZDF (Terra X). Rond 2005 deed ik de kabel de deur uit, omdat ze daar een storing nimmer hebben opgelost. Als er iemand door de straat liep, dan kreeg ik zwarte balken over m'n scherm. Ben dus toen voor ADSL gegaan en al snel bleek dat ik dat achterafkijken op een tijd dat het mij schikt prettiger vond. Sport volg ik vrijwel niet, op de Tour de France en Schaatsen na. Met films en series heb ik erg weinig. Vind dat tijdverspilling. Door m'n TV de deur uit te doen, wilde ik ook het onnodig zappen stoppen. Met de kabel bleef ik maar rondjes zappen tot ik na een uur iets interessants vond. Nu doe ik dat dus niet meer. M'n favoriete programma's zijn Tegenlicht, 2Doc, Keuringsdienst van Waarde, Mes op Tafel, 2 voor12, Nieuwsuur, Op1 etc kijk ik wel, maar vaak niet langer dan 10 minuten. Dan schuif ik door om te zijn of er nog een interessant onderwerp is. Bij Ab Osterhaus schuif ik standaard door. De mantra van die man ken ik inmiddels uit m'n hoofd. WIDM en vergelijkbare programma's vind ik vreselijk. Zelfs als ik er geld voor kreeg zou ik er niet naar kijken.

 5. Ik kreeg zoveel stress van de gewone zenders met al die reclame en hakte de knoop door toen er een serie kwam op Netflix die ik absoluut wilde zien Messias. Nog steeds de beste serie die ik tot nu zag. Was in Januari 2020. Volgens mij vond jij het niks, ik vond hem superspannend. Zeker het einde.
  Even Videoland gehad omdat ik verslaafd was aan Grey Anatomy en het niet eerder gezien had dus ik had heel wat voor de boeg. Nu alleen Netflix.

  Nog even over de maskers van gisteren; Volgens mij zijn er geen maskers die ik niet zou dragen want ik schaam me niet zo heel snel wat dat betreft. Al zou een varkenssnuitje me toch weerhouden als ik ooit nog serieus genomen wil worden.

  • Een masker met een varkenssnuitje klinkt grappig, maar ik snap je aarzeling Helene ; )

   Welke serie was dat die jij heel mooi vond, en ik niet zo? Nu ben ik benieuwd!

 6. Netflix. Superveel kijk ik niet maar toch wel regelmatig een serie. Mijn man kijkt dan ook nog van die griezelserie’s en ja ik vind het heel handig in het gebruik.

 7. Ik heb er helemaal geen. Ik houd niet van tv kijken. Ik ben een beetje verbaasd over de prijzen. Ik vind sommigen nog best duur. Maar goed, als je graag (en veel) tv kijkt, heb je dat er wel voor over.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder