Reacties

Streamingdienst of tv abonnement? — 34 reacties

  1. Ik moet eerlijk bekennen dat je tegenwoordig bijna overal appjes voor hebt waarmee je programma's gemakkelijk terug kunt kijken. Super handig! Daarom kijk ik al jaren geen live tv meer.

  2. Ik ben al jaren heel blij met NLZIET. Ik merkte dat ik eigenlijk geen tv meer keek, maar alles op een later moment terugkeek en heb toen mijn tv-abonnement opgezegd. Geen seconde spijt van gehad. Als ik wil, kan ik ook nog 'live' kijken, maar in de praktijk doe ik dat maar hooguit een paar keer per jaar.

  3. Wij hebben al jaren geen tv meer. Af en toe kijk ik wat via npostart of rtl.nl ofzo. Maar eerlijk gezegd mis ik het helemaal niet.

  4. We hebben 'gewone' TV en Netflix en ik geloof dat mijn man nog iets heeft waarmee hij Formule 1 kan kijken. de afgelopen maanden hadden we er ook Disney+ bij (gratis bij kaartjes voor Disneyland), maar dat is nu voorbij. Daarop waren voor mij toevallig twee series die ik graag wilde zien en voor de kleuter heeeeel veel films.
    Op zich zouden we prima zonder Netflix kunnen, maar de kinderen maken er veel gebruik van.

  5. We hebben beide. Nu kijken we veel meer t.v. dan onze pubers. Ze kijken haast geen t.v. meer, ik denk dat de nieuwe generatie een hele andere invulling zal hebben.

  6. Wij hebben 5 jaar geleden van het ene op het andere moment de tv opgezegd, mits onze kinderen niet achter de laptop gaan zitten kijken, dan heeft het geen nut natuurlijk. Niemand van ons heeft de tv gemist. Nu niet meer de hele avond dat gehang op de bank , maar boeken lezen, mijn man is veel in de tuin, kinderen lezen of doen wat anders. Een stuk relaxter.

  7. Wij hebben zowel een tv abonnement als Netflix en F1tv. Meestal kijk ik via de app tv gids even wat er 's avonds op tv komt, zit er niks tussen dan wordt het of een avondje Netflixen of lekker lezen.

  8. We kijken echt helemaal geen televisie meer. Ook het journaal heb ik geskipt. Naïef misschien maar ik vind het veel te negatief. Netflix hebben we al een hele tijd en daar ben ik ontzettend blij mee. Leuke series kijk ik het liefste, variërend van thriller (kijken we samen) tot lekkere onzin/leuke/lichte/onzinnige/interessante series (kijk ik vaak alleen. At the moment: 'Queen Charlotte'. Love it.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder