Reacties

Tv kijken met chromecast — 17 reacties

 1. Wij kijken nu gewoon via kanaal 200 (kpn digitale televisie) naar Netflix. Maar voordat wij dat hadden keken we Netflix via de PS3 van onze zoon.

 2. We hebben al een paar jaar de chromecast. Ideaal. Dat je het zo lang hebt volgehouden met zoveel gedoe met de laptop van je man met zo'n relatief simpele oplossing;-)
  Onze zoon heeft een smarttv op zijn kamer dus geen apparaatje nodig. En kunnen ze op zijn kamer netflix kijken als ik ook wil kijken of gewoon rust wil hebben:-)
  Geniet ervan!

  • Ik vreesde dat ik de chromecast niet goed zou snappen... En ik heb zo'n hekel aan gebruiksaanwijzingen. Vandaar dat ik het zo lang heb volgehouden met die laptop : )

 3. Chromecast hebben we al een jaar of 2 denk ik. In het begin vaak films/netflix gestreamd van laptop of pc. Nu hebben we een pc op de tv aangesloten staan en netflix zit bij KPN op het itv kastje.
  Chromecast gebruik ik nu vooral nog om youtube filmpjes vanaf mij telefoon af te spelen.

 4. Naast KPN is dit met de nieuwe zenderindeling van Ziggo voor de
  abonnees van ZIGGO de chromecast ook niet meer nodig.

  Via ziggo download je een app. op je ontvanger en je kunt nu gewoon
  via je eiegen ziggo digitale ontvanger naar de content van Netflix en
  videoland kijken.

  Uiteraard heb je hier nog wel steeds de seperate abonementen
  nodig van een van deze twee hierboven genoemde aanbieders.

 5. Zo'n chromecast zou hier ook een idee kunnen zijn. Alleen jammer dat ie van google is, ben niet zo fan van dat bedrijf.
  Wij hebben de tv uit de woonkamer gehaald en die is nu in gebruik als beeldscherm bij een laptop. Wij kijken alleen tv op een tablet. Van mij mag het abonnement sowieso weg, maar manlief wil het graag houden vanwege bepaalde sportuitzendingen die hij graag live wil zien.
  Bedankt voor de tip. Ga ik aan manlief voorstellen. En na gebruik gaat het apperaatje in een bakje met alufolie. Ik heb het niet op zgn 'smart'spullen ivm privacy.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder