Reacties

Besparen op internet: 20 euro per maand? — 30 reacties

 1. Op het moment 30 per maand door over te stappen bij een aanbieding.
  Maar dat wordt straks ook 70 per maand. Dat vind ik te duur dus zodra het jaar voorbij is stappen we weer over. Bij ons ging dat probleemloos, de dag dat de 1 stopte liep de ander meteen.

  • Dat is goed om te lezen M. Mijn grootste zorg is namelijk dat er iets mis gaat tijdens de overstap en dat we dan zonder internet komen te zitten.

 2. Wij zijn een half jaar geleden overgestapt, niet zozeer vanwege de prijs maar omdat man Freedom internet wilde hebben. In onze vorige woonplaats hebben we altijd internet gehad via XS4ALL en toen dat opgeslokt werd door KPN zijn we overgestapt naar Freedom (komt voort uit xs4all). Na onze verhuizing in 2021 ging dat tijdelijk even niet (veel te duur en gedoe over glasvezel). In september vorig jaar was dit verleden tijd en stapten we over.
  Van alles ging mis, we hadden 5 dagen geen internet/tv. Gelukkig hadden we vakantie en zijn er heerlijk op uit geweest zonder gemis. Noodzakelijke dingen konden via de hotspot op mans telefoon. Uiteindelijk kregen we een maand compensatie van Freedom, dus goed opgelost.
  Nu draait alles als een zonnetje en het is goedkoper. De werkgever van man betaalt de kosten van internet.

 3. Hier heeft Delta het monopolie op de kabel. Er zijn hier verder dus geen kabel aanbieders. Via de telefoonlijn is hier geen optie want dan gaat de snelheid dramatisch omlaag. We zitten nog even aan Delta vast dus.

 4. Ik betaal al heel lang 41 euro per maand voor internet, vaste telefonie met onbeperkt bellen in NL over glasvezel (70/70 is voor mij ruim voldoende) van KPN. Heeft te maken met mijn oude telfort-abonnement. Anderen redden het niet voor die prijs. TV kijk ik via de website van NPOstart. Ben nooit aan de RTL's en dergelijke meuk begonnen. Kijk ook doorgaans reclamevrij door op het juiste moment te starten. Voor mobiel betaal ik 7 euro/mnd bij Ben. In/om huis over Wifi, waardoor ik vrijwel geen dataverbruik heb en m'n bundeltje nooit opmaak.

 5. Wat een fijne tips! Ik moet opbiechten dat mijn man dit soort dingen regelt. Maar zeker goed om er even in te duiken. Geld besparen is altijd fijn.

 6. Wij betalen (net als jij) € 15,28 aan Delta en voor internet en onbeperkt bellen vanaf de vaste lijn betalen we 74 euro aan Solcon.
  Voor mobiel bellen en internet zijn we tussen de 90 en 100 euro per maand aan Vodafone kwijt, maar we willen beiden goed bereikbaar zijn vanwege een eigen zaak. Verder zitten daar de abonnementen van onze 2 kinderen in die nog thuis zijn en in de zaak meehelpen als dat nodig is (naast werk en school).

 7. Ik vind dat best veel. Ik heb een mobiel abonnement van Ben van € 11,-. TV en internet had ik via KPN en daar betaalde ik € 68,- euro per maand voor. Ik ben (toevallig gisteren) overgestapt naar T-mobile (omdat ik van iemand hoorde dat het goed werkt). Ik krijg nu gratis 1000 MB erbij op mijn mobiele Ben abonnement. En ik betaal bij T-mobile nu € 45,- per maand maar de eerste 8 maanden betaal ik maar € 25,-. De overstap ging ook goed. Jammer dat T-mobile niet werkt bij jullie...

 8. Ik heb alleen internet en een gsm abonnement. Voor internet betaal ik rond de 30 en gsm 15. Die laatste heb ik onlangs gewijzigd. Dat leverde mij een besparing op van 60 euro per jaar. Wat mooi is.

 9. Hier geen vaste telefoon meer.
  Innternet en tv, bij online.
  De kabel gaat eruit, iedereen moet over op glasvezel, hier in DH dan.
  Eerste halfjaar 34 pm en daarna 50.
  Is prima, en allebei een klein mobiel abonnement bij Tele2.
  Nooit problemen gehad met overstappen.

 10. Naast het vergelijken heeft men soms onnodig hoog internet en diverse tv pakketten die niet nodig zijn. Op die manier kun je blijven bij je provider maar bespaar je ook meteen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder