Besparen op boodschappen met Foodello tot 100%!

besparen op boodschappen

Als ik ‘s ochtends koffie drink luister ik graag naar Classic FM, en daardoor hoor ik nog eens wat! Vanochtend over besparen op boodschappen met behulp van Foodello.

Foodello: producten die ‘tegen de datum’ zijn

Bij Foodello verkopen ze producten die de uiterste houdbaarheidsdatum naderen. De kortingen variëren van zo’n 20% als ik het goed zie, tot wel 100%. Zo kun je op het moment dat ik dit schrijf een pot biologische pindakaas gratis krijgen. De uiterste houdbaarheidsdatum is 1 november a.s.

Je moet wel voor minimaal 20 euro bestellen. Anders betaal je 2,90 per 20 kilogram aan verzendkosten.

Besparen op boodschappen met Foodello: is het de moeite?

Het is natuurlijk de kunst om dingen te kopen die je anders ook zou kopen. Ik merkte dat ik eerst vooral naar de hoge kortingen keek. En die bleken dan van producten die ik normaliter niet koop. Zoals Bread Crumbs paneermeel 1 kg van 30 euro naar maar 10,80! Maar dat koop ik normaliter ook niet.

Jazeker!

Maar ik denk dat je prima kunt besparen op boodschappen met Foodello. Gebruik je standaard boodschappenlijstje en kijk of de dingen die je nodig hebt ook verkrijgbaar zijn op Foodello. Zo zag ik zo’n shampoo bar van het merk N.A.E. van 7,99 voor 5,79.

En afgezien van het besparen op boodschappen is het natuurlijk ook een mooie manier om bij te dragen aan een beter klimaat en minder verspilling.

Net zoals met de Too Good to Go App.

Lees ook mijn post hoeveel kosten boodschappen per maand?

Similar Posts

14 Comments

  1. Er stonden 2 produkten bij die wel eens op mijn boodschappenlijstje staan, t.w. reep Tony Chocolonely en olijfolie. De moeite van bestellen, voor mij, niet waard.

  2. Er is hier in Deventer een plaatselijk initiatief, kan niet op de naam komen. Waar ze aan het eind van de dag overgebleven etenswaren in winkels en restaurants aanbieden.

  3. Ik heb twee keer bij Foodello besteld. Alles was prima. Kijk wel goed naar wat je echt gebruikt. Het is natuurlijk niet in plaats van gewone boodschappen want allemaal houdbaar. Maar wel rijst, crackers, tonijn, snacks. Niet alleen ‘rare’ dingen hoor.

  4. Hoorde er niet eerder over.
    Zitten goede aanbiedingen bij, maar……………..
    Pindakaas, ik denk dat ik meer dan de helft weg zou gooien met de houdbaarheidsdatum van bijv. de pindakaas, en dat vind ik dan ook weer zonde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.