Reacties

Koelkast leegmaken recepten: 60 recepten van Too Good To Go — 10 reacties

  1. Dat vind ik bij recepten sowieso altijd ingewikkeld: ik heb van alles dan niet in huis en moet het kopen en daar blijft dan weer van over. Mijn tactiek voor de koelkast is om precies genoeg te kopen bij de weekboodschappen en dat gaat altijd goed. Ik hoef nooit de koelkast leeg te koken.

  2. Elke dag begin ik met te kijken wat het eerste op moet en plan daarmee het dagmenu voor lunch en diner. Zo gaat vrijwel alles wel op, wat niet meteen kan worden gebruikt vies ik in voor later inde soep bijvoorbeeld

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>