Reacties

Chickslovefood: het 5 or less-kookboek — 5 reacties

  1. Het laatste kookboek dat ik kreeg is een van mijn favorieten. Ik ruilde het met Heleen Quantrill van Eetgoedvoeljegoed. Ze woonde toen niet ver bij me vandaan en ik vroeg haar of we konden ruilen. Ik een Koekkoek van haar en zij een fles zelfgemaakte vanille essence van wodka net vanillestokjes. Dat vond ze een goed idee. Voor mij is het een fijn kookboek omdat het grotendeels glutenvrij is en verder ook niet veel ingredienten worden gebruikt die ik niet kan eten. Het boekje is met een ringband en kun je plat neerleggen.
    Helaas geen plaatjes, wel leuke tekeningen.
    Ik heb trouwens geen idee waar Heleen gebleven is, ik zie geen blog meer van haar.

    Leuk om ontdekt te worden op zo'n manier :-)
    Wat voor soort ingredienten worden gebruikt die jij niet vaak gebruikt? Als ik iets niet in huis heb, dan kan ik meestal wel iets anders verzinnen dat in de richting komt. Voor mij niet zoveel lastig. Bij mij is het grootste probleem altijd dat ik me niet precies aan een recept kan houden :D

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>