Familie Baumgard: uit Een huis vol naar TLC woensdag 21.30

311471328 8408788139161838 4366089446384144963 n 1

Kijk jij naar de serie Een huis vol met onder andere de familie Baumgard?

Voor wie Een huis vol niet kent: het is een zogenoemde docusoap/ realityserie waarin grote gezinnen worden gevolgd. Een huis vol begon in 2011 en inmiddels zijn er al 14 seizoenen. Het wordt meestal uitgezonden in de periode voor Kerst en soms in de zomer. De serie wordt uitgezonden door de KRO-NCRV. Dat heeft als groot voordeel dat het niet zo ‘hijgerig’ is als veel andere reality series.

Je hebt bijvoorbeeld niet allemaal ‘valse’ cliffhangers in Een huis vol, waarbij ze suggereren alsof er iets heel belangrijks of ergs is gebeurd, waarna doorgaans een enorme anticlimax volgt.

Familie Baumgard uit Een huis vol

De familie Baumgard deed in 2011 mee, en was voor het laatst te zien in de zomer van 2020. Ik dacht dat ze er geen zin meer in hadden, en dat de kinderen misschien te oud waren geworden voor Een huis vol. Maar deze week las ik dat de familie Baumgard een eigen serie heeft gekregen op TLC!

Hun serie heet Volle bak bij de Baumgards, en de poster ziet er erg mooi uit moet ik zeggen. De titel is treffend want het gezin bestaat uit 16 gezinsleden. Vader, moeder, dertien kinderen en één kleinkind.

Trailer Volle bak bij de Baumgards

Hieronder de trailer van deze realityserie!

Volle bak bij de Baumgards kijken op TLC en/of Discovery+

Je kunt Volle bak bij de Baumgards kijken op woensdag om 21.30 op TLC. Heb je het programma gemist? Dan kun je het terugkijken op Discovery+ Helaas heb je daarvoor wel een abonnement nodig. Dat kost 3,99 per maand. Zelf heb ik dat er niet voor over moet ik bekennen. Dan kijk ik net zo lief nog eens gratis een oude aflevering van Een huis vol ; )

Op de website van tijdschrift Flair lees je een uitgebreid interview met de familie Baumgard.

Kijktips

Waar doen ze het van?

Shiny Happy People documentaire

2 Comments

  1. Jasmijn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh