TLC tip: recent programma terugkijken via Dplay

sister wives

Een paar jaar geleden keek ik er graag naar.

De serie Sister Wives, over Kody Brown en zijn 4 vrouwen.

Maar op een gegeven moment haakte ik af. Ze gingen voortdurend op vakantie, en ik houd veel meer van gewone, dagelijkse beslommeringen.

Het was mijn man die me recent herinnerde aan Sister Wives. Hij merkte op dat de tand des tijds flink had geknaagd aan Kody’s jongste vrouw: Robin.

Ramptoerist: hoe is het dan wel niet met Robin?!

Je bent ramptoerist of niet, dus ik het internet op om te kijken hoe het met Robin was! Ze zag er inderdaad wel uit alsof ze moeilijke tijden had gekend. Maar ik moet zeggen dat haar sister wive Christine er juist veel beter uit zag dan eerst.

Hoe dan ook, dankzij mijn man was mijn interesse in Sister Wives weer opgelaaid, en wilde ik meer zien van Kody en zijn vrouwen.

Wat te doen?

Ik had natuurlijk net de meest recente aflevering op TLC gemist…

Dplay

Dplay is een zogenoemde ‘video on demand service’. En je kunt er allerlei programma’s kijken. Zoals Sister Wives. Dit staat erop hun site:

‘Dplay is het video-on-demand platform dat het beste van Discovery, TLC, Investigation Discovery, Animal Planet, Food Network, HGTV en MotorTrend samenbrengt op één plek.’

Dus Kody, Mary, Janelle, Christine en Robin ik kom eraan!

N.B. Je kunt alleen recente afleveringen ‘inhalen’. Voor oudere of toekomstige afleveringen moet je betalen: 3,99 per maand.

Dat is het me dan weer niet waard.

Welke zender kijk jij het meest?

12 Comments

  1. Blackwidow
  2. Sylvia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh