Reacties

Koffiefilters gezocht voor koffieapparaat Kitchenaid — 46 reacties

 1. Ja, dit zijn van die filters die je niet in elke supermarkt tegenkomt, volgens mij. Ik drink geen koffie, dus mijn bezoek moet het doen met Senseo-koffie. Ze zeggen dat dat niet zo lekker is als 'verse' koffie, maar ja, dan zetten ze die verse koffie maar thuis:).

  • Deze kan je kopen op amazon. Heb ik gedaan. Werkt perfect.EDESIA ESPRESS - Paper basket filters - 200 x 80/200 mm - for 8 to 12 cups of coffee
   EDESIA ESPRESS - Paper basket filters - 200 x 80/200 mm - for 8 to 12 cups of coffee

 2. Hoi, deze filters gebruik ik ook.Ik koop ze in het groot in, en doe er vervolgens jaren mee. Ik koop ze bij de Sligro. Volgens mij heeft Makro ze ook, maar dat weet ik niet zeker. Groetjes L.

 3. Bij ons op het werk (verpleeghuis) gebruiken we ook deze filters. Die zullen vast en zeker groot ingekocht worden. Dis zoals hier al eerder genoemd denk ik dat je bij een Makro of Sligro grote kans maakt.

 4. Wij hebben deze filters op mijn werk (verpleeghuis) denk inderdaad dat zoals eerder genoemd je bij de groothandel, makro, sligro etc grote kans maakt.

 5. Heeft Paul enig idee hoeveel water het kost om die papieren filters te produceren. Om nog niet spreken van het afval dat het genereert want papier recyclen kost ook nog eens de nodige energie en water als je de filters al bij het oud papier doet.
  Ik heb zomaar het idee dat het afspoelen van zijn metalen filter milieuvriendelijker is maar dat hij niet veel zin heeft in het klusje😊.

 6. Wel bijzonder dat een fabrikant geen namen van bedrijven zou mogen noemen waar hun producten verkocht worden. je zou toch denken dat dat alleen maar voordelig voor hen is.

 7. Ik zet gewoon filterkoffie maar gebruik een bpa-vrije herbruikbare filter. Gewoon een keer uitspoelen onder de hete straal en de filter is leeg. Beetje koffiedik is wel goed voor de afvoer.

 8. Mijn vriend zet altijd gewone koffie en dan gebruiken we gewoon de huismerk filters van de AH of Lidl. Ik drink meestal koffie uit mijn dolce gusto apparaat en gebruik daarvoor cups.

 9. Pfff. Wat een gedoe! Ik had eerst een filterkoffie-apparaat, toen een espresso machine waar bonen in gaan. Maar die apparaten houden je de hele dag bezig met allerlei meldingen. Dan zijn de bonen op, dan is het afvalbakje vol, dan dit, dan dat. Pfff. Daarna kwam de Dolce Gusto maar die cupjes lekten zo na gebruik. Nu heb ik een Nespresso en die bevalt prima.

  • Fijn dat je uiteindelijk een makkelijk bruikbaar koffiezetapparaat hebt gevonden. Zo eentje die steeds wat te zeuren heeft hoef ik ook niet!

 10. Dat is heel vervelend als je dan zo'n apparaat hebt en niet overal die filter kan kopen. Wij hadden dat met de koffie die op steeds minder lekken verkrijgbaar was en steeds duurder werd dus toen maar gewoon wen ander koffieapparaat gekocht ;)

 11. Ik drink helemaal geen koffie en heb ook geen koffie apparaat dus dit probleem ken ik niet. Bezoek weet dat ze geen koffie bij mij krijgen haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder