Reacties

Biologisch katoen: wat is dat eigenlijk + SNURK heeft 't! — 24 reacties

  1. Klinkt als hele fijne dekbedhoezen! Ik heb een hoes van de ‘dekbed-discounter’

    Ook een heel fijn dekbedovertrek ben er al een paar maanden heel blij mee.

  2. Bij mij liggen er overtrekken van Leen Bakker op mijn bed. Wel altijd katoen, zodat het zo min mogelijk zweet. Die van jou vind ik prachtig. En ik vind de naam SNURK grappig:).

  3. Oh jee, ik weet niet eens welk merk dekbed er op mijn bed ligt. Het is inmiddels al zo oud. Oeps! Ik denk niet dat ik destijds op het biologische katoen heb gelet, aangezien dat iets is waar ik me pas een jaartje ofzo bewust van ben geworden. Interessant blog! Veel SNURK Plezier! ;)

  4. Wat een leukerd! Wij zijn ook enorm fan van SNURK. De flanellen dekbedovertrekken zijn trouwens ook echt een aanrader! Helemaal wanneer het wat kouder en guurder weer wordt buiten. Dan heb je het binnen no time lekker warm wanneer je in bed stapt.

  5. Ik vind SNURK beddengoed er altijd leuk uitzien maar het is zo prijzig. Ik snap het wel want je betaalt voor kwaliteit maar iets te heftig voor mij portemonnee helaas.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>