Is decaf koffie ongezond?

koffie

Hoewel ik altijd ‘gewone’ koffie drink heb ik wel eens decaf koffie overwogen, omdat ik soms zo’n zenuwachtig gevoel krijg als ik teveel koffie heb gedronken. Maar toen hoorde ik weer enge verhalen dat decaf koffie slecht voor je gezondheid zou zijn.

Ik zocht het uit, en schreef er een post over op mijn blog over koffie.

Wat voor soort koffie drink jij?

Similar Posts

10 Comments

  1. Voor mij gaat er eerlijk gezegd niets boven échte koffie. Ik heb wel eens een tijdje déca gedronken of thee, maar ik val toch altijd terug op koffie. En ik drink het liefste mijn koffie gezet met een filterapparaat.

  2. Vers gemalen koffie, heb een Jura, van L’or espresso. Al moet ik zeggen dat ik nu voor het eerst een zak eigenmerk bonen van de Jumbo mee heb genomen. Het zal mij benieuwen hoe die gaan bevallen. Ja, ik erken, ik ben een coffeine junk en zal dus nooit uit vrije wil decaf drinken. ;)

  3. Ik ben dol op ‘gewone’ koffie en drink heel soms decaf. Maar eigenlijk alleen als ik later in de avond koffie drink en dat gebeurd zelden. Voor de rest is het meestal 1 tot 2 bakjes Nespresso per dag. En en het weekend soms zelfs 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.