Reacties

Samen douchen? 6 voors en tegens! — 30 reacties

  1. In de jaren '80 kochten wij de eerste spaardouchekop. Hij hangt er nog steeds,met vooral in de winter een siepelstraaltje. Dat deel ik met niemand.

  2. Haha! Dat qua temperatuur is super herkenbaar! Voor mij kan het ook niet warm genoeg zijn. Maar verder dan dat vind ik samen douchen heerlijk en heel gezellig.

  3. Wij hebben Twee douches. Op mijn slechte dagen/ periodes heb ik hulp nodig bij het douche, door twee douchekoppen voorkomen wij op deze manier dat mijn man in de kou staat. Natuurlijk kun je een douche beurt overslaan toch zijn er grenzen. Met hulp ben ik instaat 1x in de week te douchen en daar ligt ook mijn grens. Voor ons is dit dus ideaal maar toen we de verbouwing van de badkamer lieten uitvoeren hebben we hier de nodige commentaar en opmerkingen over ontvangen van de bouwvakkers. Die hadden hier een heel ander idee bij.

  4. Het lijkt me vervelend samen douchen. Onze douche ruimte is klein en ik denk dat ik me ga ergeren. Ik vind het heerlijk om even onder de douche bij te komen en alleen te zijn. Een douche nemen hoeft niet lang te duren dus ik denk dat je geen warm water bespaard om samen te douchen.

  5. Klinkt allemaal erg leuk, maar in de praktijk is het niet mijn ding. Ik wil gewoon zelf bepalen hoe warm ik het water wil hebben en ook sws niet naast de kraan staan, dus nee, samen douchen hoeft voor mij niet zo.

  6. Hahaha! Ik ben erg voor energie en water besparen, maar dit moment voor mezelf houd ik toch zelf. Nog een nadeeltje: als je samen doucht kom je nog wel eens tegen de koude tegels aan tijdens het doucheb. Brrrrrr

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>