Reacties

Sonicare Diamand opzetborstels : goedkope alternatieven! — 14 reacties

 1. Ik weet niet welke tandpasta jij gebruikt maar mijn man had het zelfde probleem en gebruikt nu een andere tandpasta en dat scheelt veel tandsteen. Ik maak voor mezelf (man vindt het vies) tandpasta van bakingsoda en een beetje kokosolie. Dat werkt prima en bovendien heb ik, sinds ik mijn eigen tandpasta maak, geen last meer van pijnlijke plekjes in mijn mond!

 2. tandepoetsen alléén, helpt niet tegen tandsteen.
  De tandeborstel komt nl niet tussen de tanden. Als je goed stokert (één keer per dag),heb je al veel minder tandsteen.
  Tinka

 3. Ik heb toevallig bij het laatste bezoekje aan de tandarts een gesprekje met haar over tandsteen gehad, want iedereen bij ons thuis behalve ik heeft het. Ik vroeg haar of ze misshien beter moesten gaan poetsen of andere tandpasta zouden moeten gebruiken? Maar niets van dat alles blijkt het te zijn het is gewoon een aanleg om tandsteen aan te maken . Volgens haar heeft het niets met veel en vaak poetsen te maken.
  Uh misschien kan je eens op Tandartsplein kijken, ik kwam daar via pleinshoppen.nl terecht.

 4. Hopelijk is goedkoop geen duurkoop voor je: ik kocht enige tijd geleden merkloze opzetborstels voor de Oral elektrische tandeborstel, maar deze waren in no time kapot (borsteltjes lijken een soort te wijd geworden waardoor ze geen trilbeweging meer maken). Ik koop nu toch weer het echte merk, die zijn gelukkig regelmatig in de aanbieding.

  • De sonicare borstels waren ook binnen een dag of 3 niet meer goed. Dus heel veel slechter kan het denk ik niet. De borstels op eBay zijn trouwens nog van Sonicare ook. Dat staat er tenminste....

   Ik ben benieuwd! Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte!

 5. Wij zijn ook juist weer bij de tandarts geweest donderdag.
  Brrr....hoewel ik evenveel poets en met dezelfde tandpasta en soort tandenborstel
  heb ik ook altijd meer tandsteen dan de andere gezinsleden en ook sneller een gaatje.
  Zal ook wel met aanleg te maken hebben denk ik zoals hierboven reeds gezegd werd.

  Sorry voor mijn late reactie op jouw vraag wat mijn dochter nu gaat doen na haar afstuderen. Ze is volop aan het solliciteren naar een baan in het onderwijs....
  Veel antwoorden heeft ze nog niet gekregen maar dat zou normaal zijn....de meeste
  scholen beginnen pas alles te regelen een drietal weken voor de vakantie gedaan is.
  Ik ben benieuwd en hoop dat ze snel een job vindt.
  Heel veel liefs en fijne zondagavond nog!

 6. Regelmatig voor de Oral B zijn er borstels te bestellen bij Groupdeal.. Kosten 5,95 aan verzendkosten en verder gratis.. Ben er erg over te spreken! Bestel er dan meestal een hoop en geef die door, en uiteraard hou ik mn voorraad op peil.. ;-)

 7. Ik zie dat dit een hele oude post is, maar voor wie dit nu leest en op zoek is naar borsteltjes voor sonicare: Kruidvat heeft nu goede huismerk borsteltjes voor de sonicare voor 4 euro per 2 stuks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder