Romantiek met Asperger

The Kiss Quotient

Door Koreaanse drama’s ontwaakte de romanticus in mij. Zo herontdekte ik de zogenoemde ‘romance novels’. Die lees ik nu als ik geen Kdrama kijk : ) Hoogstaande literatuur is het niet, maar ik lees het graag in de prettige zekerheid dat ze elkaar ‘zullen krijgen’.

Romantiek met Asperger

Afgelopen week las ik een romance novel over een meisje met Asperger. In het boek stond ook wat algemene informatie over vrouwen en Asperger, en dat die andere dingen lastig vinden dan mannen. Het was dus nog een leerzame ‘trashy novel’ ook.

Mijn review van The Kiss Quotient lees je op mijn boekenblog.

N.B. De Nederlandse titel is tenenkrommend: ‘Zoen me tot ik zwicht’… Vreselijk.

Ook romantisch, maar toch een heel ander genre zijn de boeken van Jane Austen.

Welk boek lees jij op dit moment?

Similar Posts

4 Comments

  1. Ow, goed dat er aandacht gegeven wordt aan Aspergervrouwen, en wat er anders aan is.
    De boeken Het Rosie-project en en het Rosie-effect zijn ook typisch Asperger romantiek boeken. Zeer humorvol, en herkenbaar als Asperger.Deze boeken zijn dan weer wel vanuit het mannen perspectief.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.