Reacties

De zomer is zo extravert! Geef mij de introverte winter maar! — 28 reacties

 1. Maar je hoeft niet te gaan, toch? :-)
  Ik ga lekker niet naar festivals (lijkt me persoonlijk de hel 🙈) en geniet van het zonnetje en de aangename temperaturen in het park naast ons huis, het vele licht, etc. :)
  Ik heb veel meer energie als het lekker weer is. Het Nederlandse klimaat is dan ook niet zo geschikt voor mij eigenlijk 🙈🙈

  • Ik ben het zó met je eens. Ik merk dat de zomer steeds meer niet mijn jaargetijde wordt. Maar als ik zo om me heen kijk is dat geloof ik , vloeken in de kerk.

  • Plus heerlijke rust en prachtige vergezichten! Gratis heuveltraining bij het hardlopen ook nog, hihi.
   Alleen wel veel regen 🙈

 2. Eerlijk gezegd vind ik dit best een tegenstrijdig logje gezien de vele in-your-face reclames op dit blog. Ik werd gelokt door de titel, omdat daar iets herkenbaars in zit, maar die schreeuwerige, bewegende en pop-upperige, aandachttrekkende reclames (ik tel er een stuk of 15!) stoten mij onderhand zo zeer af dat ik waarschijnlijk je logjes voortaan aan mij voorbij laat gaan. Hoezo introvert?

  • Dank voor je feedback Karin. Vervelend dat de reclame je zo stoort. Ik houd er zelf ook niet van. Maar ook hier moet er brood op de plank, en ik wil Huisvlijt graag gratis houden voor iedereen.

   Soms moet je dan keuzes maken...

  • Ik vind het soms ook wat veel en soms I.s.m. de inhoud van je verhalen. Die ik al jaren met liefde volg hoor.

 3. Het voordeel van de zomer is dat je lekker ergens rustig kunt zitten genieten in je eentje. En de dagen zijn ook nog eens lekker lang en licht. Weet je nog dat je als kind uren in het gras kon liggen tussen kriebelende grassprieten en naar de wolken keek ;-) Het kan nog steeds.

 4. Ik kan me er niet druk om maken. Ik las zelfs post-lockdown anxiety ergens. Beetje overdreven allemaal. Nee is ook een antwoord, je hóeft nergens heen. Festivals waren er altijd al en ook BBQ's regen bij ons de zomer aan elkaar. Niets nieuws onder de zon, alleen nu wat breder uitgemeten na een tijd stilte.

  Ik geniet overigens ook gewoon het meest van klein vermaak in de tuin met af en toe een BBQ'tje of uitje. Ik heb geen moeite met nee zeggen.

 5. Ik snap je helemaal Nicole. Ik ben zelf heel dankbaar en blij dat wij in een rustige buurt wonen zodat ik heerlijk in mijn eigen tuin kan genieten van de zomer. Geen festivals voor mij, gewoon blij zijn met mijn eigen bloemetjes...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder