Bijna ‘het oude normaal’ + Huisvlijt Linkparty!

Huisvlijt linkparty

Het was de week van de run op het Janssen vaccin, en de vergaande versoepelingen. Vanaf zaterdag 26 juni vervallen bijna alle corona maatregelen. Zo hoef je vanaf nu bijvoorbeeld geen mondkapje meer op, behalve in het openbaar vervoer.

De populariteit van het Janssen vaccin verbaasde me, want ik dacht dat het net als Astra Zenica een matige reputatie heeft. Maar blijkbaar is de drang om op vakantie te kunnen groter dan eventueel negatieve berichten over dit vaccin. De NOS kopte:

‘Afsprakenlijn voor prik met Janssen-vaccin geopend, meteen overbelast.’

En ik maar denken dat ze met dit vaccin zouden blijven zitten. Nou ja, dat bewijst in ieder geval weer dat ik geen trendwatcher moet worden ; )

De populairste post van week 25 van 2021 + de nummers 2 en 3

De meeste kliks kreeg de blogpost Spijt van de keuze om thuisblijfmoeder te worden op Het Moederfront:

spijt van thuisblijfmoeder zijn

  • Op nummer 2 staat de post: Wie is je vader van Door de ogen van Jeanet
  • Op nummer 3 staat de post Er is een verschil tussen hoogsensitief en hooggevoelig van Inge Beleeft

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 26 van 2021

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Similar Posts

7 Comments

  1. Blij dat iedereen zo blij is. Vooral de demissionaire ministers waren enthousiast. Ze winnen weer aan populariteit. Over een maand of zo zien we wel hoe verstandig dat besluit was.

    In ieder geval zullen we met goed weer in de zomer meer buiten zijn, waar we toch al veel minder risico lopen.

  2. Janssen is heel populair bij mensen die nog op vakantie gaan of naar evenementen willen. Dan zijn ze misschien voor vertrek nog net op tijd geprikt. Heeft bij de meesten niks met gezondheid te maken. Maar dat weet De Jonge ook wel. Het eerste wat hij noemde bij dit vaccin was klaar zijn voor de zomer, dan kun je op vakantie en maar een festival, en je bent beschermd. Die volgorde. Ze noemen het bij de groepen die nu geprikt worden niet voor niks een vakancinatie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.