Reacties

Tea Topic: wat ga jij vandaag in het huishouden doen? — 17 reacties

    • Dat snap ik heel goed. Bij ons is het ook niet te doen boven op de zolderslaapkamers. Als ik het bed moet verschonen blijf ik er bijna in.

  1. Ik ben helemaal afgestapt van schema's. Voor mij te dwingend. Nu doe ik het op gevoel. De ene week komt er meer uit m'n handen dan de andere. En dat is prima. Vandaag heb ik de koelkast en vriezer ontdooid en schoongemaakt. Zo blij mee.

    • Administratie bijwerken moet ik ook regelmatig doen, maar het is iets dat ik bijzonder lastig vind en waar ik altijd heel chagerijnig van word.

  2. Hier nog zo'n planmiep in het huishouden. Ik lees dit op donderdag en bij mij is dus de donderdag voor bed verschonen (heb ik een enorme hekel aan). Dat is dan ook wat ik vandaag ga doen. En verder kleine dingen als de afwasmachine uitruimen, enz. maar geen grote taken gelukkig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder