Reacties

Ramen wassen met wasverzachter? — 22 reacties

  1. Ja ik geloofde nooit dat het echt werkte maar gebruik ruitenreiniger van HG niet goedkoop maar je doet er lang mee vooral niet overdoseren. Ik droog de randen na met zo'n dik microvezel doekje van Action (volgens mij precies hetzelfde als die dure hierboven genoemd). Is lichtblauw met geel omzoomd en een ophanglusje. (bij het wassen geen wasverzachter gebruiken!).

  2. Ramen lappen is echt niet mijn ding, haha. Ben er gewoon niet goed in. Heb nu zo'n raamreiniger van Kärcher gekocht. Goede dingen over gehoord. Die ga ik na mijn zwangerschap en wanneer ik weer wat kan, meteen even testen.

  3. Ik kreeg ooit de tip om de ramen te lappen met warm water met een scheut glansspoelmiddel voor de afwasmachine. Werkt perfect. Ik droog de randen na met een microvezeldoek.

  4. Mijn ervaring is dat het niet het belangrijkste is wat je in je sopje doet (tot op zekere hoogte dan) Ik droog de ramen altijd na met een droge theedoek. Dat zorgt bij mij voor streeploos schone ramen. Werkt ook bij spiegels en badkamer tegels. Zelfs kranen glimmen weer als je ze na het schoonmaken goed droog maakt met een theedoek.

  5. Mijn moeder tipte me spoelglans voor de vaatwasser om de ramen mee te zemen. Klein druppeltje maar. Het is niet helemaal streepvrij bij mij, maar zéker beter dan met iets anders.

  6. Ik laat mijn man altijd de ramen zemen! En hij doet het fantastisch. Als ik commentaar lever, kan ik het de volgende keer zelf doen (-: Nog een tip: zeem de binnenkant horizontaal en de buitenkant verticaal. Als je ergens een streep ziet, zie je of het de binnen- of buitenkant is. Niet dat mijn man dat doet *proest*

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder