Bakken met Karin: review

bakken met karinHoewel ik niet zo’n avontuurlijke of creatieve kok ben, vind ik de kookboeken van Karin Luiten altijd erg leuk. Dit keer haalde ik Bakken met Karin uit de bibliotheek.

Na het wat tegenvallende Koken met Karin, is dit boekje weer precies wat ik er van hoopte. Er staan in totaal 40 zoete bakrecepten in, die iedere thuisbakker kan maken. De lijstjes met ingrediënten zijn niet lang, en er staan mooie foto’s bij. Zoals Karins gewoonte is, vind je ook in dit kookboek geen ‘pakjes en zakjes’. De recepten kunnen gemaakt worden met doodgewone ingrediënten zoals bloem, eieren, boter en suiker. Kijk, en dat heb ík zelfs wel in mijn kastjes staan!

Praktische informatie over Bakken met Karin

Bakken met Karin is voor maar 9,95 te koop bij bol.com. Ik denk dat de prijs wat lager is omdat het een vrij dun boekje is: 54 bladzijdes. De prijs is zelfs zo vriendelijk, dat ik dit boekje ook leuk vind om cadeau te geven!

Lees ook mijn posts over scrambled egg maken en een Sachertorte maken!

Geef jij wel eens een kookboek cadeau?

Similar Posts

3 Comments

  1. Ik geef eigenlijk nooit een kookboek als cadeau. Wel heb ik regelmatig kookboeken weggegeven waarvan ik dacht dat ik ze niet meer zou gebruiken. Ja, daar heb ik soms spijt van gehad en de stapel die ik nu heb, wil ik graag houden.
    Mocht je straks helemaal in de ban zijn van het thuis bakken, dan kan ik je het kookboek ‘Amish Cooking’ aanbevelen. Zo enorm veel koekjes, cakes, taarten, snoepjes. Daar bestaat de helft van het kookboek uit. Heel lekker, al zou ik wat minder suiker gebruiken dan in de recepten staan.

  2. Zeker leuk prijsje voor een cadeau en leuk boekje lijkt me. Ik heb een paar favoriete recepten van haar die ik altijd weer opzoek op haar website. Nog nooit iets gebakken van Karin, du ben benieuwd.

  3. Ik heb vanochtend een poging gedaan om chocolade bieten muffins te bakken, zonder suiker en ingrediënten die je normaal gebruikt maar heel ‘verantwoord’. Niets voor mij; er is een groot verschil tussen koken met pakjes en zakjes of helemaal suikervrij en superfood eten. Al zal ik de komende tijd nog wat zoeken op speltmeel gerechten met kokos- en lijnzaadolie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.