Rommelmarkt in IJzevoorde

Twee keer per jaar wordt in het piepkleine plaatsje IJzevoorde een rommelmarkt gehouden. En wat bij uitstek zo leuk is aan deze rommelmarkt zijn de prijzen! Je kunt er nog echte koopjes vinden.

Een uur voor sluiting is alles gratis!

En het allerleukste is dat een uur voor het einde van de rommelmarkt, je voor 1 euro een grote plastic tas kunt kopen, en daar mag je alles gratis in doen wat je wilt hebben. Je hoeft daar niet meer voor te betalen! Aan het eind van de rommelmarkt is het dan ook nog best druk, maar niet vervelend.

Twee prachtige koekblikken!

Ik vond twee prachtige koekblikken met bloemetjes, en een bus met de seizoenen er op ‘geborduurd’. De koekblikken zijn inmiddels goed gevuld en staan te pronken in mijn kast. Ik ben er superblij mee.

Daarnaast kocht ik nog een spatel, twee kleine vaasjes, en een boek voor huisvrouwen! De kinderen vonden een video van Bambi van Disney.

De volgende rommelmarkt is in oktober 2012!

Wat is jouw allerbeste kringlooop/rommelmarkt vondst ooit?

Bij mij is dat toch wel dit bibliotheektrapje. Op de tweede plaats komt dit tv-meubel in 50/60-er jaren stijl, en op de derde plaats deze Chesterfield.
En deze houten bank verdient ook een vermelding!

Similar Posts

10 Comments

  1. Ik kom eigenlijk zelden meer op rommelmarkten, vaak vind ik er dingen die ik niet kan laten liggen, maar waarvan ik voor ik ging niet wist dat ik ze wilde/nodig had ;-) En soms is er ook zooooveel kindertroep, daar heb ik ook niet echt iets aan.

  2. Een bakje met geld, wat al de hele morgen daar had gestaan en door niemand was ontdekt. Wij waren ook al een hele poos weg geweest en op het eind van de rit kocht ik ook een zak waar je dan alles zo mag instoppen, toen vond ik nog dat bakje met gulden munten die ik toen nog in kon leveren. Zelf zaten er nog zilveren guldens tussen. Het leverde 25 euro op.

    Mooie trommels heb je gescoord.

  3. Alles wat ik bij de kringloop koop. Ik wil ook naar jou rommelmarkt! Zeg dat bovenste koekblik vind ik fantastisch! Mocht je het ooit weg willen doen? Nah ja dan weet je met te vinden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.