Reacties

Rommelmarkt IJzevoorde: 2 x per jaar een aanrader! — 10 reacties

  1. Ik kom eigenlijk zelden meer op rommelmarkten, vaak vind ik er dingen die ik niet kan laten liggen, maar waarvan ik voor ik ging niet wist dat ik ze wilde/nodig had ;-) En soms is er ook zooooveel kindertroep, daar heb ik ook niet echt iets aan.

  2. Een bakje met geld, wat al de hele morgen daar had gestaan en door niemand was ontdekt. Wij waren ook al een hele poos weg geweest en op het eind van de rit kocht ik ook een zak waar je dan alles zo mag instoppen, toen vond ik nog dat bakje met gulden munten die ik toen nog in kon leveren. Zelf zaten er nog zilveren guldens tussen. Het leverde 25 euro op.

    Mooie trommels heb je gescoord.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>