Werkkleding: Klussen én er mooi uitzien? Het kan!

werkkleding

Werkkleding is een behoud voor je gewone kleding en het heeft bovendien een beschermende functie.

Nina schreef een artikel over werkkleding voor Huisvlijt!

Gastpost door Nina

Werkkleding

Wanneer je de gemiddelde bouwvakker vraagt hoeveel waarde hij hecht aan zijn uiterlijk tijdens zijn werk, zegt hij waarschijnlijk: helemaal geen. En dat is jammer, want ook zijn omgeving mag meegenieten van zijn voorkomen. Wat zou het daarom fijn zijn als de klussende of hard werkende man (of vrouw!) er ook tijdens zijn werk leuk en verzorgd uitziet. Ik bedoel, als je samen in de tuin aan het werk bent, mag je er toch nog wel leuk uitzien voor elkaar?

Bedrijfskleding voor iedereen

Engelbert-Strauss dacht daar hetzelfde over. Hij richtte een webshop op in beroepskleding en werkkleding. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor ons particulieren. Handig, want je kunt in de webshop terecht voor modieuze en degelijke kleding voor allerhande werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor in de tuin, voor tijdens het schilderen en zelfs voor het aanleggen van hele straten. Zo kun je je niet alleen comfortabel kleden, maar er ook nog eens leuk uitzien.

Welke werkkleding zoek jij?

De bedrijfskleding die je online kunt kopen is heel divers. Ik was bijvoorbeeld op zoek naar een goede tuinbroek, maar vond op het internet ook meteen bijpassende werkschoenen. Nu zijn die van mij gewoon geschikt voor in en om het huis, maar je kunt in online winkels zelfs ARBO-goedgekeurde veiligheidsschoenen kopen. Daar hoef je dus ook de deur niet meer voor uit. En dat is mooi, want dan houd je meer tijd over voor het echte klussen én het stralen in je nieuwe kleding!

Leestips

b01e745fc56bd0c875d82ada990bb0a1

Similar Posts

10 Comments

 1. Modieus is zoiezo al een term die ik te gek voor woorden vind maar om die ook nog door te voeren als je vuil werk aan het doen bent...of is dit gewoon alleen maar het reclameblok?

  1. ja dat snap ik wel, maar dan kun je toch ook gewoon in je oude kleding klussen ipv er 'fashionable' bij te moeten lopen? Ik ga echt niet in mijn mooiste kleding een straatje leggen....

 2. welja, er zijn genoeg nutteloze en overbodige dingen te koop
  dus dit kan er ook nog wel bij.
  wij klussen gewoon in oude spijkerbroek, dat vind ik meer dan hip genoeg!
  groet lisa

 3. Zolang het in de tuin met hark en schoffel gaat heb je dat niet echt nodig, maar komt er gevaarlijk werk aan te pas dan is het erg handig om veiligheids kleding of schoeisel aan te schaffen.

  1. Natuurlijk moet je voor bepaalde klussen bepaalde kleding dragen maar ik blijf erbij dat dit gewoon een reclameblok is.

 4. Ik vind dit minder vervelend dan de Davitamonnetjes voor chipsvretende comazuipende ontbijtoverslaande energiedrankverslinde pubers met een mineralengebrek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.