Reacties

21 Herfst klusjes: zo krijg je de boel op orde — 36 reacties

 1. Gelukkig regelt de VVE dingen als dakgoten enzo bij mij. Scheelt toch weer. Een gordijn voor de buitendeur is iets waar ik al langer over nadenk en steeds meer voordelen van ga zien. Nu ik er weer over lees, ga ik er toch weer eens goed naar kijken.

 2. Dat word idd een schone winter, een goede voorbereiding daarop! Aan dakpannen had ik niet eens gedacht eigenlijk. Aan me dekbed en voedselvoorraden (die ik eig niet heb haha ook niet) wel een goed idee!

 3. Wat een goede lijst zeg! Ik zou dat zelf nooit bedacht hebben. Maar zo te lezen valt er in de herfst dus genoeg te doen. Nu nog de ijver en motivatie zien te vinden, ha ha ha.

 4. Mwah. Ik heb huurappartement met een balkon dus ik ben zo klaar. Ik ben toevallig nu wel bezig om het balkon leeg te maken. Alle dode planten weg, alle versieringen opbergen enzo. Maar verder doe ik niet veel bijzonders.

 5. Wat een lijst! Ik doe wel altijd in de herfst cv-ketel controleren inderdaad. Sinds onze koolmonoxidevergiftiging heel voorzichtig geworden daarmee. En zomerkleding opruimen, wat blijft in koffers en wat te klein is naar de kledingcontainers.

 6. Wat een gezellige kleurtjes in je lay-out Nicole! En wat een handig artikel weer, op een gegeven moment ben ik via een link naar dekbedden wassen, kussens wassen en matras met baking soda doen beland 🤣 en heb ik allerlei dingen opgeschreven als: goten, spinnen (brrr) en speelgoed en tuinmeubilair. Ik voel wat lichte paniek over wat allemaal nog 'moet' maar ik heb besloten alles vandaag in de flow te doen. En het feit dat het uit mijn hoofd op een papiertje staat helpt ook al.

  • Dankjewel Rory! Ik vind het leuk om op mijn blog ook herfstkleuren te hebben en zo : )

   Een goed idee om alles in een flow te doen. Het is zeker niet de bedoeling dat je stress krijgt van Huisvlijt!

 7. Ik heb niet echt een specifiek lijstje met klussen die ik voor de herfst moet doen, maar toch heb ik inmiddels wel al flink wat dingen van je lijstje afgewerkt. Alleen de bladeren liggen er nog, want dat laten we bewust nog even liggen voor de planten.

 8. Jaaaa, goede tips! Ik ga morgen of overmorgen het balkon even ontdoen van bladeren (had ik al mee moeten beginnen, maar ja). Mijn zomer dekbed heb ik afgelopen week toevallig gewassen en rits ik aan mijn winter dekbed. Lekker! Die ventilatieroosters moet ik ook nog even goed checken en schoonmaken 💪🏼 zo geen zin in. Doe ik altijd met de stofzuiger aan, geen zin in dat ronddwarrelende stof overal 😂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>