Reacties

Raamtekeningen maken voor dummies! — 56 reacties

 1. Ik vind het maar niets ,toen de kinderen nog klein waren plakten de diertjes van plasticolo op de raam van de keukendeur en nu doen de kleinkinderen dat en als ze naar huis zijn alles eraf en terug in de doos en de raam terug vrij zicht.

 2. Ik kende dit nog niet. De kinderen verfden gewoon met plakkaatverf op de ramen. Tegenwoordig heb ik raamgedichten, een tekening erbij wordt een beetje te vol op mijn ramen.

 3. ik ken het gezegde als± gekken en dwazen schrijven hun namen op deuren en glazen. Rijmt lekker. Ooit toen in nog moeder van een kleuter was, heb ik wel eens geholpen bij de voor-de-grote-vakantie-schoonmaak om een tekening van het raam af te wassen. Wat een $%^werk was dat !

 4. Raamtekeningen vond ik leuk om te maken, als juf. En als de kinderen het mochten doen, was het natuurlijk helemaal feest voor hen. Zomaar op het raam tekenen!;) (Overigens kan ik niet tekenen, dus ik vergrootte een plaatje enorm, plakte dat aan de buitenkant op het raam, overtrekken en het leek net of ik kon tekenen.)

 5. Ha Nicole,

  wat een leuk idee.
  Is wel wat voor mij...
  Misschien ga ik die beer wel doen.
  Er komen genoeg kindertjes langs, die beren tellen...
  Leuk!

  groetje van Marlou

  .

 6. Ik kende die uitdrukking niet, wat een leuke :) wij hebben hier nooit raamtekeningen gemaakt, ook toen de kinderen jonger waren niet. Ik weet niet eens waarom. We hebben wel een eettafel waar we op tekenen. Hoe dat gekomen is...

 7. Wel een creatief idee, maar mijn kinderen kennende zouden ze dit wel eens iets te leuk kunnen vinden en eindig ik ofwel met elke dag ramen wassen ofwel in een huis met volgekladde ramen, dus ik ga voor beide passen. :-)

 8. Dit is zeker heel leuk idee van jou. Er kan zoveel mee doen. Wij wonen vier hoog. Dan zie je niet. Dan heeft geen zin in. Maar het kan wel heel groot doen. Dan kan het wel. Stiften is zeker handig. Uitknippen best wel moeilijk om te doen.

 9. Ik heb hier stiften waar ze alleen met de kerst dagen mee op het raam mogen tekenen omdat ik daarna altijd weer mijn ramen moet lappen :) Ik vind het wel heel erg leuk en gezellig staan. Helemaal ook nu dat we alleen maar een rondje buiten wandelen, dan zien we ook nog wat.

 10. Ik vind het wel erg grappig om bij anderen te zien, maar ik zal het zelf niet zo gauw doen tenzij je zoals in deze periode misschien een boodschap aan anderen wilt doorgeven.

 11. Met Kerst vind ik het wel leuk. Maar verder heb ik graag vrij uitzicht. Ik zou een uitzondering maken voor de beer maar ik heb gewoon een beer in de vensterbank gezet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder