Nostalgische opschrijfboekjes van oude boekcovers

boek inbinden
Stel je voor dat dit je notitieboekje is!

Ik houd van kantoor- en schoolspullen en van de covers van oude kinderboeken.

Dus toen ik in Linda Magazine een notitieboekje tegenkwam met de cover van een oud Pietje Bel boek, was ik geïntrigeerd. Het was van About Blanks.

Table of Contents

About Blanks

Bij About Blanks recyclen ze de covers van oude boeken, en maken ze er notitieboekjes van. Een leuke oplossing als je bezig bent met boeken opruimen.. Een leuke oplossing als je bezig bent met boeken opruimen.. Dit wordt allemaal met de hand gedaan overigens. Je kunt ze kant en klaar kopen in de winkel, maar je kunt ook je eigen favoriete boek opsturen. Bij About Blanks toveren ze het vervolgens om tot een notitieboek. Meer over About Blanks vind je op hun website.

Tot slot

Ik denk dat een notitieboekje van About Blanks een leuk en origineel cadeau kan zijn. Wel hangt er een stevig prijskaartje aan. Het voorbeeld hierboven kost bijvoorbeeld 18,95. Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf een nostalgisch notitieboekje maken.

In het boek Maak je eigen boek met Arne & Carlos leggen ze uit hoe je zélf een boek inbindt. Houd je van creatief bezig zijn met boeken? Dan is boekselen wellicht ook wat voor jou.

Het enige wat je feitelijk nodig hebt is een oud boek, met een cover die je mooi vindt!

boek inbinden

Similar Posts

18 Comments

  1. Aan notitieboekjes en dikke schriften ben ik verslaafd.
    Als m’n dikke schrift is volgeschreven en beplakt, ziet het er net zo uit als de boeken van Arne & Carlos. Die hebben al diverse leuke boekjes uitgegeven!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.