Reacties

Boekselen: creatief met oude boeken — 12 reacties

  1. Wat een geweldig woord! Het lijkt mij een heerlijke hobby. Een bullet journal is bij mij gewoon een saai planboek, maar hoe heerlijk moet het zijn om in oude boeken bezig te zijn.

  2. Oude boeken inkleuren en vol kriebelen? Dat lijkt me de meest ultieme vorm om de opperste staat van verveling te doorbreken. Recentelijk kocht ik een jubileumuitgave van de Statenbijbel. Ik moet er niet aan denken dat iemand met een verveelde creatieve geest dit had ingekleurd met kleurige regenboogjes en Marsmannetjes. Voor elck wat wils natuurlijk, maar het is om te huilen.

  3. Hoe kan het dat ik als groot boekenliefhebber boekselen niet ken? En je maakt mij er gewoon enthousiast mee. Deze site ga ik zeker bezoeken en ik ga er mee aan de slag. Ik heb thuis drie boekenkasten vol en er zit altijd wel een boek tussen die ik hiervoor kan gebruiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder