Reacties

Hobby's zoeken: vind de hobby die bij jou past! — 39 reacties

 1. Leuke verhaal heb je geschreven. Onze hobby normaal gesproken foto's maken. En onze balkon opknappen. Wij zijn steeds niet klaar. Weer iets gevonden. Corona toestanden zoeken de mensen op. Vooral hobby. Ik heb ook gehoord in deze tijd puppy hond kopen. Dit moeten niet juist doen. Straks als voorbij is. Dan kunnen hond weer de hele tijd in huis houden. Dan kunnen mensen weer gewoon werken. Ik vind zo zielig..... Moet wel goed na denken wat doet. Bloggen is ook ons ding.

 2. Heel leuk om te lezen dit. Ik ontdekte toen ik net in de ziektewet zat kleuren als hobby. En phoe, ik dacht ook dat ik het na één kleurplaat weer zou laten. Ik begon dus met wat spullen van de Action. Inmiddels weet ik dat deze hobby een blijvertje is, dus heb ik nu dure stiften, enz. in huis. Maar inderdaad vind ik goedkoop beginnen een heel erg goede tip.

 3. Mijn grootste hobby’s zijn lezen, wandelen, fietsen en cryptogrammen oplossen dus daar kan ik nu veel tijd aan besteden. Koken voor vrienden, ook een hobby, doe ik momenteel niet.

 4. Ik heb veel hobby's en interesses. Bloggen, journaling, Zweedse puzzels maken, wandelen, tuinieren, dieren, theater, koffiedrinken, beetje attent zijn hier en daar, kletsen, dansen. Vast wel meer maar weet t even niet.

 5. Ik heb totaal geen tijd voor nieuwe hobby's, ook al zitten we in quarantaine. Toen ik op de middelbare zat verzamelde ik erop los, verder las ik heel veel, speelde ik saxofoon en ging ik graag naar de bios. Nu is het vooral druk druk druk en wanneer ik dan even tijd voor mezelf heb, dan kijk ik een film lekker op de bank.

 6. Ik heb een nieuwe hobby gevonden, of eerder een leuke bezigheid. Sinds een paar weken houd ik een Bullet Journal bij... is helemaal in heb ik begrepen en op het internet is er veel over te vinden. Niet dat ik mooi kan tekenen, maar het geeft mij af en toe een beetje tijd voor mijzelf door er in te werken... dat kan heel ontspannend zijn. En daarbij hoeft het niet mooi te zijn, het is alleen voor mijzelf :). Door mijn schouder kan ik mijn andere hobby's even niet uitvoeren.
  Leuke blog!
  Liefs,

 7. Ha Nicole,

  wat een mooi en uitgebreid blog!
  Als je geen hobby hebt kun je zeker hier bij jou terecht...
  Ik vind het zo mooi, hoeveel aandacht je er altijd aan besteed...

  Groetjes!
  Marlou

 8. Nooit bedacht om een hobby te zoeken. Mij overkomen ze. Zo probeerde ik voor een locale politicus het web-loggen uit en 15 jaar later plaats ik nog steeds berichten. Omdat ik het geen uitproberen meer kan noemen, noem ik het maar een hobby. 20 jaar eerder bedacht ik om veel gebruikte afkortingen in een bestand op de server van het werk te plaatsen. Die verzameling werd zeer groot en verhuisde naar m'n website en om geen gezeur er over te krijgen noemde ik dat ook maar een hobby. Tegenwoordig moet ik veel lopen tegen botontkalking en denk ik er over om dat lopen ook maar als hobby te zien. Het voordeel van iets een hobby noemen is dat anderen niet meer kunnen vragen: Waarom doe je dat of heeft het nut?

 9. Duolingo Spaans. Of wil je je school Frans, Engels of Duits nieuw leven inblazen? En er zijn nog veel meer mogelijkheden Je werkt op je eigen tempo, concureer met anderen als je dat wil en het kost niets en niemendal. Het heeft mij helemaal in zijn greep! Ga eens kijken op de Duolingo web site.

 10. Gek eigenlijk om bewust een hobby te zoeken. Een hobby is iets dat je graag doet en daardoor vaker en meer gaat doen. Gaat vanzelf. Ik houd van lezen, schrijven, tekenen, fotograferen, wandelen, haken, bakken, muziek luisteren en slapen. Dus ik verveel me niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>