Stickers uit de Flow

IMG 20200309 145331

Voor mijn verjaardag in oktober kreeg ik van mijn zusjes een abonnement op Flow. Ik vind dat een topcadeau! Je bent er namelijk heel vaak blij mee. Op het moment dat je het abonnement cadeau krijgt, en vervolgens elke keer dat de Flow in de bus valt!

Stickers uit de Flow

In de laatste Flow zat bovendien een best wel handig stickervel. Sommige stickers hebben wel een erg hoog ‘Flow-gehalte,’ maar andere zijn echt wel leuk. Met hoog Flow-gehalte bedoel ik van die stomme teksten als ‘Slow down,’ en ‘If now now when?’

Nu pulk ik wekelijks zorgvuldig een sticker uit het stickervel en plak die bij maandag.

Zo krijgen de weken in mijn Moleskine ineens een eigen kleur.

En ben ik soms erg blij als de week erop zit, omdat ik dan van die sticker af ben.

Kijk, die stapel boeken vind ik wel leuk, maar die slapende vos (?) begrijp ik niet.

Screen Shot 2020 03 09 at 16.50.37

Screen Shot 2020 03 09 at 16.50.08

Zie ook mijn posts over Action stickers en Stickervellen van de Action.

Het abonnement dat ik kreeg!

Hieronder het abonnement op Flow dat ik van mijn zusjes kreeg.

Screen Shot 2020 04 05 at 10.53.49

Heb jij stickers in huis? En zo ja, wat voor soort en waarvoor gebruik je ze?

Similar Posts

17 Comments

    1. Flow lijkt me ook prima voor heren die op zoek zijn naar dat soort (wat zweverige) onderwerpen.

  1. Dat tijdschrift is niet zo mijn ding. Die stickers zijn wel leuk (vooral het slapende vosje, ahhhhh!) maar ik plak nooit stickers eigenlijk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.