Reacties

Herfstsfeer in huis:15 makkelijke tips om direct toe te passen — 57 reacties

 1. Ik decoreer enorm graag voor de herfst! Ik heb 4 pompoenen liggen: 3 echte en eentje van koper, ben daar zo trots op! Leuke tips, ik vind vooral het kleurenpalet heel handig!

  • Ja, ik vond het kleurenpalet ook handig inderdaad. Wat leuk dat je maar liefst 4 pompoenen hebt! Waar heb je ze gekocht? Of komen ze uit eigen tuin?

 2. Heel erg mooi om te zien! En het leuke is dat ik het ook echt prachtig vind, maar wel bij een ander. Mijn eigen huis verandert absoluut niet met de seizoenen mee. Mijn stemming helaas wel, zoals je kunt lezen in de blog van vandaag;).

  • Dat kunt je onder andere mooi in een kruis op je ramen doen. Of een stel twijgjes mee bij elkaar binden en dan ter decoratie neerleggen. Of als lint op een deurkrans. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 3. Wat een handige tips. Ik heb dit jaar ook dennenappels gekocht bij de Action, en die in een leuk draadmandje gestopt. En ik had al aardig wat lampjes in mijn kamer hangen, maar heb daar ook nog een snoer met blaadjes (en dus lampjes) aan toegevoegd. Wat mij betreft kan het niet herfstig genoeg zijn.

 4. Wat mij betreft kan Beethoven in elk jaargetijde. Gisteren op de markt staan kijken naar een krans op tafel, maar koos toch voor astromeria die opgeleukt met skimmia uit eigen tuin de huiskamer weer opfleurt. Die krans komt nog wel.

 5. Wat een mooie foto's. Je wordt er helemaal vrolijk van. Het is zo leuk om te merken dat je met de herfst zo huiselijk wordt.
  Ik heb koffiebonen gekocht en in een glazen pot gedaan met een theelichtje.
  En ik doe een kaars in de open haard dan is het net of hij brand. Nou ja wel met wat fantasie.
  Ik heb de kamer ook anders gedaan maar daar is de heer des huizes niet zo blij mee dus zal wel weer terug moeten in oude setting om niet iedere dag gezeik te hebben.

  • LOL. Mijn man houdt er ook niet van als ik de boel anders neerzet. Hij is dan ook erg blij dat ik in dit huis amper mogelijkheden heb daarvoor.

   Die koffiebonen, verwarm je dan voor de geur? Begrijp ik dat goed?

 6. Ik ben niet zo van het decoreren van mijn huis en allerlei nieuwe items naar binnen slepen.. ik houd meer van de rust en weinig spulletjes. Maar naar buiten gaan doe ik dan wel weer graag, want wat is de natuur prachtig nu met al die kleuren!

 7. Ik hou van de herfst maanden, zo mooi de verandering van de natuur.
  In huis verander ik niets, ga niet met de maanden mee.
  Maar buiten vind ik het geweldig.. geniet echt van die mooie kleuren, de paddenstoelen en de kastanjes etc.

 8. Ik ben zooooooooveeel meer een zomer-mens. Maar als ik zo die sfeer zie, de pompoenen, het hout (en mijn dochtertje die het nu al over Sint Maarten heeft) dan komt het allemaal wel dichterbij en heeft ook dit seizoen natuurlijk zijn charme. Ik geef het toe. Oe en ineens denk ik aan de donkere speciaalbiertjes die ook wel heul erg lekker zijn :)

 9. Wat een prachtige klok! Ik hou van herfstkleuren dus ik word al blij van het zien van alle etalages in woonwinkels. Leuk artikel!

 10. Goede tips, ik ben ook niet echt fan van de herfst maar vind het gezellig maken in huis met kaardend an ook wel weer leuk, op tijd de gordijnen dicht en lekker knus en warm op de bank. herfst kleuren zijn ook mooi en nu hopen dat het niet te nat is buiten.

 11. Ik ben niet echt een herfst mens maar ik kan de seizoensveranderingen wel waarderen. Het is weer tijd voor kaarsjes en dat vind ik zelf heel fijn. Buiten dat creëer ik geen aparte herfstsfeer.

 12. Ik vind het altijd wel weer gezellig als het vroeger donker wordt en je lekker met een dekentje op de bank kunt liggen. De herfst sfeer halen mijn dochters wel in huis met alle gevonden kastanjes en eikeltjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder