Reacties

Thee zetten: 7 life hacks! boek review — 8 reacties

  1. Ik ben een echte theeleut. Ik heb dan ook een waterkoker van Tefal (Tefal Flagship KO8508) waarbij de watertemperatuur instelbaar is. Mijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar Oolong thee. Thee met smaakjes zijn aan mij niet besteed.

  2. Ik heb zeker 20 soorten thee 🙈
    Ik drink graag milde groene thee, zoals sencha, witte thee en allerlei kruidenthee, zoals sterrenmix. Ik heb een fluitketel die ik gewoon niet helemaal laat koken voor groene/witte thee; zo is het water ongeveer goed voor lekkere thee :)
    Geduld om het af te laten koelen heb ik niet!

  3. Ik was ook een zakjes thee gebruiker, maar mijn kinderen hebben mij heropgevoed. Ik kreeg van hen een theepot met ingebouwde theezeef, losse thee en een waterkoker met thermostaat. Daarmee kun je water warmen op de juiste theetemperatuur. Ik gebruik het braaf maar als ik haast heb zwengel ik een zakje. Helaas lust mijn partner geen thee, hij heeft liever koffie.
    Mijn dochter heeft me meegenomen naar Mariage Freres in Parijs, daar drink je thee in achttiende eeuwse stijl. Ieder zijn eigen pot en een met thee gemaakte lekkernij erbij. Ze verkopen er honderd soorten thee in een antiek winkeltje. Over de prijs wil ik niet praten, die was even onvergetelijk als de ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder