Reacties

Deurmatten: waarom ze zo belangrijk zijn + checklist! — 33 reacties

 1. Die met die bloemetjes is echt heel tof! Ik heb één mat, alleen binnen. En ja, dan staan er nog wel eens wat voetstappen in de gang, maar daar hebben ze dan weer een dweil voor uitgevonden.

 2. Hier hebben we een leuke flamingo deurmat van de action :) gelukkig vegen mensen direct hun schoenen als ze binnenstappen.

  En echt met sneeuw enzo gaan de schoenen echt wel uit! Buiten hebben we geen mat liggen.. die worden echt zo gejat hier..

  En idd, die voetstappen in de gang soms, daar weet de dweil wel raad mee :)

 3. Ik heb alleen een droogloop mat, maar de schoenen gaan uit en altijd de pantoffels of slippers aan. Dus blijft aardi schoon en zuigen moet ik toch al regelmatig vanwege de katten haren.

 4. Wij hebben veel matten Even tellen... 1 achter de voordeur (voor de voordeur vloerbedekking want flat). 1 voor de balkondeur in de slaapkamer. 1 aan de buitenkant op het balkon. 1 voor de balkondeur in de woonkamer. En een extra vloermat onder de kattenbak en etensbak. En nog een onder de kattenfontein en een onder het drinkbakje van de kat in de slaapkamer. Dat zijn boel hoop veel matten. Diverse soorten. Droogloop en goedkope matjes van Ikea. Allemaal prima voor hun doel.

 5. Wij hebben momenteel geen mat. Onze katten hebben een maand geleden namelijk besloten dat het een mooie plek is om op te plassen. Grmmmblll drie matten later allerlei sprays, truckjes etc hebben we het maar even opgegeven tot we de gouden oplossing hebben gevonden.

 6. Wij hebben momenteel geen mat omdat de hond besloot om dit als nieuwe speeltje te gebruiken. Hopelijk is hij dit gedrag snel ontgroeid en kunnen we weer een nieuwe deurmat neerleggen haha.

 7. Vind deurmatten heel fijn! Gebruik matten ook altijd in bedrijven / huizen waar ik kom. Wel zo netjes. Tegenwoordig heb je ook echt super leuke matten

 8. Wij hebben er twee. Een zo'n 'grove' van Takkie en Siepie voor buiten en een op maat gemaakte mat (duur!) voor in de vorm die al gemaakt was boven het kruipluik binnen. Geen droogloopmat, maar ik geloof wel een combinatie daarvan. De mat was iets van 50 euro. Een jaar geleden liep iemand er met poepschoenen op. Ik wilde de mat meteen weggooien (smerig!) maar H. heeft 'm bloedig schoongemaakt met water en schoonmaakmiddel. Inmiddels gebruiken we 'm dus weer. Want weer een nieuwe dure mat kopen was ons toch te gortig.

 9. Ik heb er ook een binnen en buiten...
  Die aan de achterdeur is een met felle kleurtjes.... dat vond ik wel fijn voor op het terras. Een handgemaakte ook, dus ze koste best veel geld, maar ik vond ze oh zo mooi.

 10. Leuke post. Schoonloopmatten kun je ook prima binnen leggen. De duurdere matten met een rug van rubber zijn vaak ook geschikt voor de wasmachine en liggen ook nog eens slipvast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder