Reacties

Antislip hoezen voor schoenen: hoezen versus snowsteps — 12 reacties

 1. Ik loop in mijn vrije tijd in mijn wandelschoenen, die een prima profiel hebben en daarnaast heerlijk warm zijn. Voor naar mijn werk hangt het er van af hoe slecht de wegen zijn. Ik heb wel eens de nette schoenen meegenomen en op kantoor aan gedaan (de schoenen die je meeneemt worden dan wel erg koud onderweg. een knijpkruikje brengt uitkomst).

  • O ja en we hebben snowsteps voor de hele familie, voor onder de gewone schoenen. Die hebben de kinderen vorig jaar een paar keer aangehad, maar tot dusver is het hier helemaal schoon op de straten.
   Tip van mijn bejaarde moeder: mijn moeder heeft een paar oude schoenen standaard uitgerust met snowsteps. ze hoeft dan niet te friemelen en het hindert voor het leer ook niet als er wat sneeuw tussen blijft zitten. Komt ze op bezoek, neemt ze de nette schoenen gewoon mee.

 2. een collega van mij heeft volgens haar de ultime antislip oplossing geleend van haar postbode , een paar van grote elastieken om haar schoenen die postbodes gebruiken om de brieven te bundelen, gratis en het werkt volgens haar zeer goed.

  • Ik heb net 8 km gewandeld, en op plekken waar geen sneeuw lag moest ik steeds mijn 'snowsteps' af doen, omdat ze op gewoon asfalt voelen alsof je een steen onder je schoen hebt. Dat is elke keer best een gedoe. Dat probleem heb je met postbodelastieken natuurlijk niet!

 3. Ik heb ook zo'n soort antislip protectors. Ik heb alleen onder de zool van de schoen meer profiel en daar 4 spikes zitten. 6 in totaal.
  Ik loop er nu steeds op als ik met mijn man de hond uitlaat. Buiten de sneeuw is het inderdaad vervelend door het geklik. Het zijn een soort spikes en die kunnen ook niet tegen verharde ondergrond.
  Ik ben er wel blij mee moet ik zeggen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder