Een belofte van rust gekocht: the Haberdashers Shoppe

photo Nicole Orriëns Professional Blogging Services Email nicoleorriens@gmail.com Website https://www.professionalbloggingservices.nl HetMoederfront Huisvlijt Ren mama, ren Bloggen en Loggen Expat Mama's Review Eerst De Mamablogs Het Moederbedrijf Berichten van het Moederfront Momlit Koffiezettertje Momfever Mom's Home Run

Door de zomervakantie is het hier in huis erg hectisch en onrustig. Iemand vertelde me dat je hoofd van puzzelen rustiger wordt, dus snelde ik naar bol.com en bestelde daar deze mooie puzzel. Het duurde een paar dagen, maar toen heb ik het plastic er af gehaald en ben begonnen!

Het randje is inmiddels bijna af : )

Falcon puzzel

Zie ook mijn post over mijn Anton Pieck puzzel.

Leestip voor rustzoekers: Winteren.

Similar Posts

14 Comments

  1. Leuk! En die is nog heel mooi ook. Toevallig dacht ik gisterenavond nog dat het tijd werd om weer een puzzel neer te leggen. Dit is het laatste zetje;). En jup, puzzelen is heel rustgevend, maar pas wel op…ook héél verslavend :).

  2. Ik vrees dat ik er enkel heel erg zenuwachtig zou van worden. Ik haat puzzelen, omdat het ‘stukje voor stukje’ gaat :-)
    Blij voor jou dat het ontspant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.