Reacties

Een gebroken Hello: tijd voor een nieuwe deurmat? — 23 reacties

  1. In een antroposofisch tehuis in Appelscha worden ze geweven/gevlochten door de bewoners. Ook met bloemen. Prijzig maar mooi en het steunt een goed doel.

  2. Mijn simpele, zwarte deurmat ligt er al jaren. Ik was ook wel verrast over de kosten van zo'n ding, maar goed, als ze zo lang meegaan, kan ik er prima mee leven. Die van jou zou ik wel vervangen ja;).

  3. zowel op het balkon als bij de voordeur iets van Intratuin. Bij de voordeur staat er Welkom op (maar dat zie je pas wanneer je de tent verlaat) en die op het balkon is voorzien van vrolijke kleuren (roze en blauw) en konijnenstrontvlekken die zelfs weer en wind er niet uit krijgen. Zodra mijn huis verbouwd is, gaat die laatste de deur uit en komt er iets nieuws bij de deur te liggen. Binnen. In plaats van de handdoek die er nu ligt (want anders lopen we de nattigheid zo naar binnen.

  4. Ach jeetje. Aan mij heb je niks wat betreft inspiratie. Aan de buitenkant van de deur ligt vloerbedekking (want we wonen in een appartement met een dichte galerij) en aan de binnenkant ligt een saai stuk droogloopmat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder