Een gebroken Hello: tijd voor een nieuwe deurmat?

Deurmat

Tsja… Het is geloof ik nu toch wel tijd voor een nieuwe deurmat.

Ik was afgelopen maandag bij de Action, maar daar zag ik nog geen leuke. Dus we moeten het nog even doen met een gebroken hello.

Lees ook mijn post over deurmatten!

Wat heb jij bij je voordeur liggen? Tips voor deurmatten met bloemen zijn welkom ; )

Similar Posts

23 Comments

 1. Hier eentje in de vorm van een Schildpad…. die blijft nog wel even.

  Love As always
  Di mario

 2. In een antroposofisch tehuis in Appelscha worden ze geweven/gevlochten door de bewoners. Ook met bloemen. Prijzig maar mooi en het steunt een goed doel.

 3. Mijn simpele, zwarte deurmat ligt er al jaren. Ik was ook wel verrast over de kosten van zo’n ding, maar goed, als ze zo lang meegaan, kan ik er prima mee leven. Die van jou zou ik wel vervangen ja;).

 4. zowel op het balkon als bij de voordeur iets van Intratuin. Bij de voordeur staat er Welkom op (maar dat zie je pas wanneer je de tent verlaat) en die op het balkon is voorzien van vrolijke kleuren (roze en blauw) en konijnenstrontvlekken die zelfs weer en wind er niet uit krijgen. Zodra mijn huis verbouwd is, gaat die laatste de deur uit en komt er iets nieuws bij de deur te liggen. Binnen. In plaats van de handdoek die er nu ligt (want anders lopen we de nattigheid zo naar binnen.

 5. ik heb zo’n mat liggen als je daarop staat met natte voeten, je veegt ze af, verder blijft het binnen droog….
  maar ik zou ook een nieuwe mat leggen
  Een @->- voor jou.

 6. Ach jeetje. Aan mij heb je niks wat betreft inspiratie. Aan de buitenkant van de deur ligt vloerbedekking (want we wonen in een appartement met een dichte galerij) en aan de binnenkant ligt een saai stuk droogloopmat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.