Rok gekocht op Engelse eBay

s l1600

Ik kwam een mooie jersey rok, met elastische tailleband en alles, tegen op de Engelse eBay. Het is vaak toch een beetje een gok of zoiets goed uitpakt. Maar de verkoper had zelfs de tailleband van de rok gemeten, en ik had op mijn beurt thuis mijn taille gemeten.

Met goed resultaat!

De rok past prima!

Ik vind al heel snel dat iets ‘te strak’ zit. Ik ben wat dat betreft echt net de prinses op de erwt. Maar deze rok zit fijn. Het riempje van de rok is ook van stof, dus dat kan ik gewoon makkelijk meewassen. Elke keer eraf halen zie ik mezelf niet doen.

Wat kostte deze tweedehands rok?

Deze rok kostte 11,74. Maar de verzendkosten waren nog meer, dus uiteindelijk betaalde ik 25,13 Britse ponden voor deze tweedehands rok. Dat komt neer op 27,18. Dat vind ik nog best duur al met al, maar dat komt ook omdat ik tweedehands prijzen gewend ben.

Niettemin, de rok is tweedehands en dus duurzaam, en ik vind hem erg mooi : )

rok ebay

Similar Posts

24 Comments

 1. De rok staat je beeldig ,
  Ik hou ook niet zo van strakke kleding
  En j
  Goed duurzaam bezig zo toch?

 2. Hoi Nicole,

  staat je schitterend.
  Ik vind het een mooie, fijne rok.
  En uniek ook nog, dus uiteindelijk heb je toch waar voor je geld…Gefeliciteerd!

  Groetjes van Marlou

  .

 3. geweldig leuk die rok,ik houd ook veel van alles waar bloemen opstaan het is zo fleurig,wel een beetje duur,maar het is het zeker waard. een mens word vrolijker van bloemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.