Reacties

2 bijzondere nieuwsberichten: 'bobbel in broek', en 'te bruin om roetveegpiet te zijn' — 22 reacties

 1. Sinterklaas viering is straks gewoon een elitair blankfeest, dan is het vast ook weer niet goed.
  Ik let niet op het kruis van mannen, mevrouw blijkbaar wel.
  Doet me denken aan een man die naar borsten staart. Hans

 2. Ik moest wel erg lachen om het bericht rondom Maarten Steendam. Wat mij deze week in het nieuws het meeste opviel was dat nieuws over dat je corona in een buisje kunt bestellen?!!

 3. Ik heb eens een meeting meegemaakt waarbij een verkoper erg in het zonnetje werd gezet om zijn geweldige resultaten. Ook zonder er speciaal op te letten
  (hij werd op het podium gehesen) was me duidelijk, dat hij erg blij werd van alle lof.
  Ik was het voorval vergeten maar moest er weer aan denken door een van de reacties hieronder. Die vreselijke meetings met nadruk op de verkoopresultaten zijn gelukkig nu voorbij.

 4. Bij het begin van de Pieten discussie hoopte ik,dat een aantal mensen met bruine huid van zichzelf zouden aanbieden om Piet te zijn. Daar kan toch niets van gezegd worden?

 5. Ik vind het zo zielig voor die bobbel in zn broek meneer! Hij kan er volgens mij zelf om lachen maar ik vind het absurd. Wij kunnen onze borsten toch ook niet plat drukken. Het zit er gewoon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder