2 bijzondere nieuwsberichten: ‘bobbel in broek’, en ‘te bruin om roetveegpiet te zijn’

Screenshot 2021 11 19 at 10.51.41

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn man een abonnement op de krant!

Nu krijg ik elke dag een cadeautje : )

Ik geniet altijd erg van de column van Thomas Verbogt, maar van de rest van de nieuwsberichten word ik wel eens een beetje moedeloos.

Van sommige schiet ik echter in de lach.

Deze week waren er maar liefst 2 bijzondere nieuwsberichten.

2 bijzondere nieuwsberichten

Andres is te bruin om roetveegpiet te zijn

Zoals het bericht over ene Andres die van zichzelf te bruin is om roetveegpiet te zijn.

Het deed me denken aan een aflevering 4 van de Luizenmoeder rond Sinterklaas. Daarin wil een donkere vader (acteur André Dongelmans) graag weer Zwarte Piet spelen, maar dat mag niet vanwege zijn huid. Daarom wordt hij maar wit geverfd.

2. Afgeleid door bobbel in broek nieuwslezer Maarten Steendam

Maarten Steendam kreeg een brief van een dame die afgeleid werd door ‘de bobbel in zijn broek’. De betreffende dame legde uit: ‘Ik ben op leeftijd dus schrijf ik u dit omdat ik vind dat dit afleidt van de nieuwsberichten.’

Hij deelde de brief op Twitter:

Wat was jouw meest bijzondere nieuwtje deze week?

Similar Posts

22 Comments

 1. Sinterklaas viering is straks gewoon een elitair blankfeest, dan is het vast ook weer niet goed.
  Ik let niet op het kruis van mannen, mevrouw blijkbaar wel.
  Doet me denken aan een man die naar borsten staart. Hans

 2. Ik moest wel erg lachen om het bericht rondom Maarten Steendam. Wat mij deze week in het nieuws het meeste opviel was dat nieuws over dat je corona in een buisje kunt bestellen?!!

 3. Ik heb eens een meeting meegemaakt waarbij een verkoper erg in het zonnetje werd gezet om zijn geweldige resultaten. Ook zonder er speciaal op te letten
  (hij werd op het podium gehesen) was me duidelijk, dat hij erg blij werd van alle lof.
  Ik was het voorval vergeten maar moest er weer aan denken door een van de reacties hieronder. Die vreselijke meetings met nadruk op de verkoopresultaten zijn gelukkig nu voorbij.

 4. Bij het begin van de Pieten discussie hoopte ik,dat een aantal mensen met bruine huid van zichzelf zouden aanbieden om Piet te zijn. Daar kan toch niets van gezegd worden?

 5. Misschien moeten we het überhaupt eens over Hart van Nederland hebben want die bobbel is niet het probleem. Wel leuk zo’n cadeau en je komt nog eens iets tegen in de krant.

 6. Grinnik. Te bruin om roetveegpiet te zijn, vind ik dan wel weer een giller. Verder volg ik het nieuws niet zo momenteel. Het zal al allemaal wel.

 7. Ik vind het zo zielig voor die bobbel in zn broek meneer! Hij kan er volgens mij zelf om lachen maar ik vind het absurd. Wij kunnen onze borsten toch ook niet plat drukken. Het zit er gewoon.

 8. Haha, ik schrijf nu af en toe korte verhalen en daarvoor zou ik eigenlijk ook een krantenabonnement moeten nemen, want kranten staan vol met inspiratie voor gekke verhalen ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.