Boek Jackpot van Tamara Straatman: weg met je innerlijke bagage!

Boek Jackpot Tamara Straatman

Het boek Jackpot van Tamara Straatman is een inspirerend verhaal over hoe je gedachten en houding je leven beïnvloeden. Het deed me denken aan de Stoïcijnse levensfilosofie:

'Je hebt geen controle over wat zich voordoet in je leven, maar wel hoe je ermee omgaat.'

Tamara Straatman komt in haar boek Jackpot naar voren als iemand die de schouders eronder zet, en actief aan de slag gaat om zichzelf en haar leven te verbeteren. Haar kennis en ervaring wil ze nu graag delen met anderen.

Traumatische jeugd: 'Het hoefde van mij niet meer...'

Tamara Straatman had geen makkelijke jeugd. Ze groeide op in een gezin met ziekte, alcohol, ruzie, incest, psychische problemen en onveiligheid. Hoewel ze zich er dapper doorheen sloeg kwam er toch een moment waarop Tamara dacht:

'Het leven hoeft van mij niet meer.'

Tamara woog 97 kilo, was ernstig depressief en had last van allerlei chronische lichamelijke ziektes. Zelfvertrouwen had ze niet, en ze kampte met faalangst, slechte relaties en qua werk ging het ook moeizaam. Ze werkte in een viswinkel waar ze dagelijks werd gepest door haar ex-vriend en zijn nieuwe vriendin.

Maar Tamara laat zich niet kisten!

Tamara besluit dat ze haar gevoelens van depressie wil doorbreken. Ze wil niet zo worden als haar ouders. Ze gaan aan de slag met therapieën, en vooral NLP helpt haar enorm. Tamara schrijft hierover: 'Ik ben meer vanuit mijn intuïtie gaan leven.'

Uiteindelijk besluit ze om zelf NLP coach te worden, zodat ze anderen kan helpen om fijner en beter te leven. Dat doet ze op basis van NLP, kwantumfysica en epigenetica. Het kwantumfysica deel deed me denken aan het boek Golven van geluk!

Tamara's metamorfose: zowel innerlijk als uiterlijk!

Doordat ze met zichzelf aan de slag gaat met behulp van therapie maakt Tamara diverse metamorfoses door. Zowel innerlijk als uiterlijk.

Ik vond het erg leuk om haar verschillende 'reïncarnaties' te zien: er is een fotodeel in haar boek Jackpot waarin je haar ziet met kort rood haar, lang blond haar en nog veel meer verschillende looks. Hieronder een voorbeeld:

Screenshot 2021 11 13 at 11.09.52
Links Tamara rond haar 22ste

Het is mooi om te zien hoe de veranderingen die ze innerlijk doormaakt weerspiegeld worden in haar uiterlijk

'Op mijn 35ste ben ik miljonair!'

Doordat ze meer in contact staat met haar onderbewuste ervaart Tamara soms ook visioenen. Eentje daarvan is heel opvallend:

Tamara ziet dat ze op haar 35ste miljonair zal zijn.

Ben jij net als ik een beetje sceptisch als het gaat om visioenen? Dan zal het je vast verrassen dat Tamara nu inderdaad miljonair is! Dankzij een staatslot van haar vader won ze 10 miljoen! Genoeg om haar dromen in daden om te zetten.

Het resultaat hiervan is onder andere haar boek Jackpot. Daarnaast runt Tamara het internetplatform Stribe waar allerlei duurzame projecten, initiatieven en producten aan de community worden gepresenteerd.

Over het boek Jackpot van Tamara Straatman

Met haar boek pot wil Tamara helpen om meer uit hun leven te halen door hun 'mindset' aan te passen. Mensen zijn vergeten hoe ze vanuit hun intuïtie moeten leven. Tamara wil ze helpen om dit weer te gaan doen. Ze vindt haar verhaal het bewijs dat je moet luisteren naar wat je intuïtie je vertelt.

Boek Jackpot Tamara Straatman

Tamara:

'Jackpot is jouw sleutel tot meer geluk, een betere gezondheid en succes. Het laat zien hoe jij de touwtjes van je eigen leven weer in handen krijgt. Mijn waargebeurde verhaal neemt je mee op een innerlijke reis en geeft je inzicht in de parallel tussen het leven en het universum. Het vergt zelfonderzoek, lef en moed om de leiding over je eigen leven te nemen.'

Durf je eigen weg te kiezen, en vind het geluk in jezelf, aldus Tamara.

Je kunt Jackpot op 3 manieren lezen:

 1. Als het levensverhaal van Tamara Straatman. Ze vertelt uitgebreid over haar jeugd, de problemen met haar vader en moeder, haar broer en het overlijden van haar oma. Voor veel mensen zal haar verhaal herkenbaar zijn denk ik.
 2. Als een zelfhulpboek: Tamara's wisselt de hoofdstukken waarin ze het verhaal van haar leven vertelt af met vragen die als doel hebben je inzicht te geven in jezelf.
 3. Als een leesboek én zelfhulpboek tegelijk.

Boek Jackpot van Tamara Straatman: Marie-Kondo je innerlijk!

De boodschap van Tamara in Jackpot is dat je jouw leven kunt veranderen en verbeteren. Het is een kwestie van jezelf onder ogen zien. Het is bijna een soort Marie Kondo-achtige opruimactie maar dan van je innerlijk!

Tamara: herschrijf je hersenen

Hieronder een filmpje waarin Tamara vertelt over haar theorie.

Over het boek Jackpot van Tamara Straatman

Opvallend is dat het papier van Jackpot van Tamara Straatman grijs is. Dat komt omdat het is gemaakt van zogenoemd stone paper en leafpaper. Dat is papier van steengruis en landbouwafval! Een mooi voorbeeld van: 'Verbeter de wereld, begin bij jezelf!' van Tamara.

Met het kopen van het boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom’ ondersteun je bovendien de stichting ‘Kenya Child Care.'

Kerstactie

Als je Tamara's boek bestelt via haar bedrijf Stribe wordt het persoonlijk gesigneerd, en krijg je er bovendien extra cadeautjes bij. Het kost 26,99. Tamara:

'Wil je jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van mindset, geluk, gezondheid en succes? Dan krijg je het boek Jackpot in combinatie met de 21-daagse succes challenge nu voor slechts 44,99 i.pv. 127 euro.'

 

Screenshot 2021 11 13 at 12.23.24
Bestel een gesigneerd exemplaar met cadeautjes

Je kunt het boek en/of de combi deal hier bestellen. Gebruikt hiervoor de kortingscode HUISVLIJT.

De code is tot 31-12-21 23.59u geldig.

Leestip

Wat zou jij veranderen in je leven als je 10 miljoen won?

Similar Posts

26 Comments

 1. Ik merk dat wel dat me gedachten me houding eigenlijk beinvloedt en andersom denk ik. Overigens zie ik bezig zijn met traumas, therapie, of mezelf als een innerlijke en qua gedachtengang uiterlijke verbetering

 2. Wauw, wat een verhaal van Tamara, maar om het boek te lezen. Ik ben meer van de detectives, thrillers en romannetjes. Heerlijk!

 3. Oe, ik ben tegenwoordig dol op het stukje mindset om je leven te veranderen. Dat doet zó veel! Wat gaaf ook dat de bladzijden van het boek van afval zijn gemaakt. Dat is al een geweldig begin om een kleine voetafdruk (die alsnog véél impact heeft) op deze wereld achter te laten!

 4. Oh leuk! Ik ga hier meer van bekijken, want ik heb wel eens eerder van haar gehoord en ook een keer met haar gebeld. En ik vind het interessant. Dank je wel voor het delen.

 5. Dit lijkt me zeker een leuk boek om te lezen! Er staan helaas al zoveel boeken op mn lijstje dus ik denk dat ik dit boek niet snel ik huis heb

 6. Wat ik zou veranderen in mijn leven als ik 10 miljoen won? Ik heb eerlijk gezegd geen idee. Ik zou wel benieuwd zijn wat het feit van geen financiële stress meer hebben met mijn mentale gezondheid zou doen.

 7. Wat kan een mens zich zelf toch klemzetten en te kort doen. Goed van Tamara dat ze zich zelf herpakt heeft en er wat mee en aan gedaan heeft. Hopelijk kan ze met haar boek meer mensen bereiken en helpen.

 8. het klinkt als een mooi en vooral hoopgevend verhaal, of ik het boek ook daadwerkelijk ga lezen, weet ik nog niet

 9. Ik denk niet dat alleen geld gelukkig maakt. Ik heb het gevoel dat het om een combinatie gaat van factoren. Want gezondheid staat toch echt wel bovenaan. Afijn, ik zou denk ik mijn familie helpen, en ik dacht verder aan goede doelen helpen en investeren. Maar waarin? In alles wat de wereld een betere plek maakt? Goed voor het milieu? Start-ups die het beste voor hebben met moeder aarde? Je komt er pas achter als het gebeurt denk ik.

 10. Wat een inspirerend verhaal en wat mooi dat ze zo vanuit haar intuïtie leeft. Ik heb zelf ook een NLP achtergrond en vind het een toolbox vol heerlijke, toegankelijke technieken. Inspirerend dat haar visioen van de Jackpot uitgekomen is en ze dit gebruikt om nu anderen te inspireren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.