Reacties

Controle zelfscan kassa: Unicorn koekjes! — 25 reacties

 1. Al meerdere 'spaarkaartjes' vol gehad. Laatste cadeautje was een doosje Toffifee. Zou het ook nooit zelf kopen maar mijn man is altijd erg opgetogen met zulke 'cadeautjes'. Ik vind het dan ook totaal niet erg om gecontroleerd te worden.

 2. Je vraagt je af,… wat willen ze met die controles?

  Of is het dat de familie jumbo bestolen moet worden,… zo van iedereen die wat vergeet , moet mee helpen de Jumbo te ‘bestelen’

  In het kort,… betaal 181 euro en je moet 7 jumbo’s benadelen.
  Dat dit systeem wettelijk gedekt is,… blijkt wel uit het feit, dat je daarna geen enkele bijdrage meer aan de jumbo mag doen voor 2 jaar. (Geen boodschappen dus).

  Een schadepost van meer dan 2600 euro op jaarbasis,.. dus 5200 euro op 2 jaar,.. en anders pleegt je huisvrede breuk als je de jumbo niet ‘besteelt’.

  Dus ja,.. hoever is Rutte zijn uitspraak Het volk en Van Eerden zal geen bezit hebben,… anders gebruikt die wel pseudo criminelen!!!

  Welkom in de bananenrepubliek der Nederlanden

  • Ik bedoel,.. Rutte berooft het volk van hun bezit,.. want daar worden ze gelukkig van,… Als je uitspraak van Rutte kent,.. Het volk zal geen bezit hebben, Maar gelukkig zijn!!!!

 3. Het gevoel is zó herkenbaar. Ik ben ook altijd bang dat ik per ongeluk (ja, echt per ongeluk, want het is mijn diepste intentie om álles keurig te scannen) iets vergeten ben. Het beloningssysteem bij de Jumbo vind ik leuk. Hebben ze bij de AH niet, voor zover ik weet.

 4. Ik ga altijd naar Jumbo en ik heb heel vaak een steekproef bij de zelfscan, gelukkig nog nooit de fout ingegaan maar ben er ook altijd bang voor. Wij krijgen hier in Hoogezand (Groningen) geen stempeltjes hoor, kom maar door haha! Misschien dat het ooit nog komt. Leuk artikel! Die unicorn koekjes zien er ook nog lekker uit

 5. Dat is een leuke beloning bij de Jumbo, zouden meer winkels moeten doen.
  Ik heb in zeven jaar een keer iets vergeten te scannen, maar daar werd niet moeilijk overgedaan.
  Ach de computer maakt de selectie, niet het meisje. Hans

 6. Als ik lange rijen bij de Albert Heyn zie dan ga ik ook graag naar de zelfscan. Ik doe dat altijd rustig aan, want anders heb ik nog wel eens dat een artikel twee keer gescand wordt en dan kom je daar thuis achter.

  Controles zijn noodzakelijk, gelukkig zijn de meeste mensen eerlijk.

 7. Ik ben er wel tevreden over. Al ben ik gestopt met sparen. Ik word zo vaak gecontroleerd dat ik dicht groei als ik alle cake en appeltaartjes op ga halen waar ik nog volle kaarten voor heb liggen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>