Reacties

Socrates op sneakers: hoe krijg je betere gesprekken? — 15 reacties

  1. Leuke titel. Ik heb zo een boek niet nodig. Doordat ik verhalen van anderen altijd heel interessant vind stel ik mijn hele leven dit soort vragen. Ik denk dat ik daar door ook best veel te weten ben gekomen over andere culturen en religie maar sowieso over van alles. Nu ook waarom heb jij je laten vaccineren en heb je er lang over nagedacht? Of waarom niet vaccineren. Denk je na over het milieu? wat voor soorten boeken lees je graag. Ben je tevreden met je leven. Nou ja maar maar even door. liefs en fijna dag.

  2. Na de vele ophef over dit boek, het boek aangeschaft en gelezen. Ik vond er geen doorkomen aan. De schrijfster is vooral erg blij met zich zelf en komt in het boek erg belerend over en dat doet het boek geen goed en dat is jammer omdat socratisch

  3. Ik denk niet dat ik zo'n boek nodig heb. Het doet me denken aan alle cursussen die ik in mijn werkzaam leven heb gevolgd op advies van de een of andere goeroe die het beter denkt te weten...

  4. Hmm het boek spreekt me niet zo aan. Corona is een onderwerp waar niemand zin meer in heeft en persoonlijk vind ik het niemand iets aangaan of ik ben ingeënt of niet. Ik wil het liever ook niet weten van anderen en gewoon afstand houden. Dan kunnen we elkaar ook niet besmetten.

  5. Dat klinkt heel vermoeiend. Ik klets gewoon vijf kwartier in een uur en niet alleen over het weer. En ik vraag altijd alles wat ik wil weten met de toevoeging "Als je er niet over wilt praten, hoef je dat niet te vertellen, hoor". Zelf ben ik ook altijd heel open. Ik flap er alles uit en heb eigenlijk niet zo'n zin om te moeten nadenken hoe ik mijn vragen stel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>